Kineski nemaju amortizaciju 🤭+ amortizacija
Kineski nemaju amortizaciju 🤭+ amortizacija
To bi bilo ok ako troši kao moj fajter, litru dok upali, sa ovim trimerom, a tu je i OM bivši, sa rezervarom kosim sat vremena sa flaksom, znači full opterećenje i full gas 80% vremena, bez 30 eur po rezervaru ga ne vadim iz gepeka.Lik kosi 5e rezervar s tvojim svime ili 10e rezervar sa svojim svime...
Sa baš tim nemam iskustva, imao sam do pred 3 tjedna OM BC 550 MASTER, isto je 3,3 ks, trimer je zvijer, imao sam ga 4 godine i jedino na njemu sam mjenjao 2 puta amortizere, zračni filter i auspuh (što je moja greška) Uglavnom je kosio sa flaksom ili sa Malčer nožem odnosno krčio trnje. Prodao ga samo i isključivo iz razloga što nije Husqvarna.Da li ima tko iskustva sa Oleo Mac BCF 530 BP? Treba mi neki jači trimer i godinama sam već sa Oleo mac trimerom zadovoljan, nije da mi je presudna marka ali mora imati nešto snage da mogu kupinje i trnje rješavati. Uz OM imam i kineza ali to je tak, dok radi dobro je ali nikad ne znaš kad će otpasti nešto sa njega.
Čekaj, ti si Crnogorac? I onda se čudiš da nitko neće……Istina nema ko, puškom da ga ćeraš neće
Ima tu puno nitiStrašno, umjesto da ka ja razmišljaju o niti
Čim niža košnja je jako bitna pripremai tim jako bitnim pripremnim radnjama...