• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,347
Bome Vaše "makine" imaju kilažu, moja Kineskinja je krhkije i lakše građe, ma nek se nađe... (Toliko koliko ja koristim svoje tri flakserice, na sve strane svijeta i ovakve su mi svaki dan sve teže i preteške.)

Mlađi ste, jači i zato samo naprijed, uživajte s njima :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,451
Kad bi ja onu svoju Žutaru vagnul jel bi ju onda možda ko htel kupiti :unsure:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,347
Ja sam za sutra ponovo naručio čovjeka i kombi, da se riješim još jednog dijela viška stvari...

Neda mi vrag mira išao sam testirati rezervne flakserice Homelitke, za dijelove, prvo na kompresiju motora.
1000040804.jpg
Ovo je na prvoj od njih dvije.

1000040808.jpg
Ovo ima druga.
Odlučio sam od prve, s manjom kompresijom zadržati "struju", rezervoar za gorivo i cijev sa lulom i sajlom u njoj. Ostalo sam prebacio u poklon, gospodinu koji dolazi sutra...
(Znači da uz aktivnu Homelitku imam još više od jedne za dijelove. Ako ja sve to poderem onda sam luđak... Naravno tu su još i Švabica i Kineskinja, da mi slučajno ne uzmanjka.)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,347
Iako nije ovo na popisu za odvoz, dok si ti u pitnju, imam ovo:
1000040811.jpg

1000040809.jpg

1000040810.jpg
Zdrava je 100%, ne bi ju ja imao i držao u pospremi da nije.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,400
Kolega @plus predlazem da ukoliko imas jos stvari kojih se rjesavas da prije ponudis forumu siguran sam da ima nas koji volimo imati za rezervu rezerve necega …

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,347
Kolega @plus predlazem da ukoliko imas jos stvari kojih se rjesavas da prije ponudis forumu siguran sam da ima nas koji volimo imati za rezervu rezerve necega …
Razumijem ja tvoj stav, ali onda ulazim u zonu: možeš mi poslati s poštom, te slično. A i nekakvih 70-80% sam smanjio...

Najnoviji postovi

Na vrh