• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
OK. Hvala na brzom odg. Kontam mijenjati na svom 730 pošto su mi na desnom točku odlomljene uške gdje se kače poluge od hidraulike.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Ja sam kupio traktor s , otkinutom,, uškom. Pa možda ako bih našao novu da zamjenim. Imam nešto napravljeno drugo, da mogu da kačim priključke u tri točke, ali nije to to, položaj dizanja je drugi.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Samo spomena radi, postoje 730 s direktnim poluosovinama, takav traktor sam samo jednom u životu vidio, ne znam dali su namjenski rađeni

Osim gore spomenutog rukavci su isti na 730, 731 i 732

pepapilar

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
271
Pozdrav svima,
Molio bih ako netko ima sliku originalnog nosača ralice za TV730.
Na oglasniku ih ima ali čini mi se da je sve to nekakav ručni rad,
mada čak dobro izgledaju.
Po čemu se uopće može prepoznati originalni tvornički nosač?

pepapilar

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
271
Hvala za odgovor abarth
Znači ovaj na slici je original tvornički.
Zahvaljujem
Pozdrav

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Važno je da opravlja svoju namjenu.
22163963.jpg

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Ako nekome nije problem, da izmjeri najvisočiju točku, trakora serije 700 s orginal zašt. lukom od poda do najvisočijeg dijela. Na ravnoj podlozi. Hvala

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
Da u pravu si.Kod mene je dva centa manje od dva metra al imam krov pa mi malo smetalo

pepapilar

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
271
Hvala za odgovor ssucur,
Zanimalo me zašto su ustvari ovdje ugrađena dva hidraulična stupa.
Pretpostavljam da je original tvornički imao samo jedan ?

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Nije tak to je tvornički jer ima i forumaš Zbalija takvog i to origi tvornički.Servo origi na tim serijama nisam vidio osim samogradnji.Servo volan je imo jedino onaj iz INO Brežice.
uploading pictures

pepapilar

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
271
Uh sad ste me zbunili.
Da li uopće igdje postoji slika ili nacrt kako je original tvornički izgledao?
Jer i meni je ovo po slikama izgledalo da nije ručni rad.

Evo pronašao sam još jednu sličnu sliku na internetu, isto ima dva cilindra, ali nije slikano na traktoru
već rastavljeno
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://img835.imageshack.us/img835/3517/dsc00925t.jpg&imgrefurl=http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p%3D640375&h=600&w=800&tbnid=k_suRwYMA6i5GM:&zoom=1&docid=Ai25srd8plWrtM&ei=hbW_VNXpE6LhywPHg4K4CQ&tbm=isch&ved=0CEYQMyg-MD44yAE

Najnoviji postovi

Na vrh