nemojte zaboraviti da smo mi tek iz rata izašli,ušli u demokraciju,dobili državu,e pa nismo to nikad imali,treba se uhodati,i njemačkoj je trebalo 30 godina da dođe na noge,a nama tek prošlo 15,nejde to tako,puno se grešaka radi i nesposobni vladaju već dugo ali morali smo nešto i dati da bi dobili državu i tu demokraciju,ucijenili nas iz vana jbg. mi moramo raditi da bi našoj djeci bilo puno bolje nego nama,nismo mogli za 15 godina postići sve to,ali da smo mogli puno više,jesmo. a i taj postotak nezaposlenosti je u našu korist,imamo 18 posto kao i španjolska,samo što ćemo lakše mi zaposliti 300 000 ljudi nego oni 2 000 000 ili koliko već,tako da su ti pokazatelji i razne tabele samo obična statistika dnosno glupost,da nepričam da od tih 300 000 kod nas,100 000 radi na crno i prima plaću a vode se pod nezaposlene,kao što sam i sam bio do ove godine. s jedne strane smo po tabeli u banani a s druge strane 28 zemlja na svijetu po kvaliteti života što se tiče svega uzetog u obzir,e sad ovisi šta čitamo i dali smo optimisti ili pesimisti. eto zašto nemožemo u udruge,pola je skeptično,svi se bavimo politikom,svi nešto pričaju a nitko ne radi,sačuvaj Bože naći tri čovjeka koji rade i razumiju se međusobno i da osnuju udrugu,već je u glavi onog drugog i trećeg hoće li ga onaj prvi sjebati. koliko god zvuči da smo skrenuli s teme itekako smo na temi.