Kajla je klin, koji drži kanal na osovini i kanal na remenici?
To je stavija tokar, stavija ga je tako da ga gospa sinjska više nebi izvadila iz osovine na motoru.
Izgleda da je utor na motoru dlaku uži bija pa se on tu nešto igra bruska dio klina, ili nečim struga, (možda i nije) ali kad je sija do dna ka da se zanj zavarija.
Malo sam ga proba vadit ali neda se bez ozbiljnije sile.
Komad bakerne cjevi od neke redukcije od cjevi od grijanja sam naša u garaži.
Taj komad cjevčice nasidne na ono konusno zadebljanje na radilici, pa ako je remenica stegnuta vidom ne brljavi, lipo stoji.Izgleda ka bakrena radilica:icon_twisted:
Rješija sam i gas, možda privremeno,(sajla kroz rupu i luster spojnica):biggrin: pa možda jednom to rješim elegantnije.
Zasad osta samo remen.
Izgleda da je arhitektura ovog motora drugačija nego onog prije, koji isto nije bija original..Tu je triba bit g200 valjda a ne g42..
Po "kitu za montažu" ovakvog motora koji se da kupit za nekih 500kn i priko interneta, ispod ovog motora ide ploča, s duplim vidama i montaža motora je predvidjena nešto dalje, nekoliko cenata, neznam onako sa slike.
Ja bi ostavija ovako i nabavija kraći remen.Neznam još kakav ću uspit nać,102 centimetra je unutrašnji opseg, mireno otprilike flaksom od trimera..:icon_lol:
Još ostaje onda onaj botun off/on pribacit gori al to nije neki problem jer gori ima već botun.neznam jel ta žica uzemljuje, mogu li ostat oba, tako bi bilo najelegantnije.
Gas je inače, ok, ja sam isprva, nešto bija krivo zaključija, jednostavno ga je rješit.
Mislija sam da je naopak, (da se na drugu stranu dodaje), e tad bi bila utakmica samo takva!!
Moram se i na motor malo naviknit, ima ćok, kad se ne naštima na početku, kako triba, motor radi ka da je na samrti.
Jeziv zvuk, ali kad je ćok na ili sredini ili vraćen, gas na nižim okretajima, lipo prede i tih je relativno.
Dimi, ponešto, (ili se meni čini u garaži), za par minuta usmrdi dobro garažu, ali kad se pogode dobri djiri dim se ne vidi.
Mislim da će kad se bar mrvu razradi dimit dosta manje. Ipak nema još 2 minute rada ukupno.
Znaju li se slabe točke ovog motora, (osim šta je cili slaba točka:icon_twisted
, na šta bi tribalo pripazit?