Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ljudi bog. Može pomoć. Problem mi je što se koze svako malo ozljeđuju jedno drugo rogovima. Ima li netko iskustvo dali se starijim kozama mogu kidati rogovi. Pita sam struku i vezerinare svi mudruju.
Ne, jarac je odvojen. Za par dana ću ga pripuštati. Ozljeđuju se međusobno, odnosno jedna ili dvije najače znaju naganjati druge u boksu (u svakom boksu imam po 6 koza).
Kod mene je bilo 4koze i jarac i jedan se ponašao agresivno dnevno sam ga puštao noću vezao jer sam imao jedan prostor. Ti toga imaš dosta i ženke se bore za status, to je problem ozbiljan. Ja sam držao kratko 10 god i nisam imao problem sa kozama.
Farmer iz Lorena u Teksasu smislio je način kako spriječiti dvije koze da se ozlijede dok se igraju i guraju rogovima. Iako su se prije stalno tukle, koze Yoghurt i Jimin postali su dobri prijatelji...