• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uklanjanje rogova

OPG ZUBČIĆ

Novi član
Tu od
7 Pro 2019
Poruka
9
Ljudi bog. Može pomoć. Problem mi je što se koze svako malo ozljeđuju jedno drugo rogovima. Ima li netko iskustvo dali se starijim kozama mogu kidati rogovi. Pita sam struku i vezerinare svi mudruju.
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,346
Nemogu se ukloniti rogovi. Mogu se samo vrhovi skratiti da nisu šiljati. Kako ti se ozleđuju. Jel ih jarci ozleđuju. Malo pojasni. Koliko imaš stado.
 

OPG ZUBČIĆ

Novi član
Tu od
7 Pro 2019
Poruka
9
Ne, jarac je odvojen. Za par dana ću ga pripuštati. Ozljeđuju se međusobno, odnosno jedna ili dvije najače znaju naganjati druge u boksu (u svakom boksu imam po 6 koza).
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,346
Kod mene je bilo 4koze i jarac i jedan se ponašao agresivno dnevno sam ga puštao noću vezao jer sam imao jedan prostor. Ti toga imaš dosta i ženke se bore za status, to je problem ozbiljan. Ja sam držao kratko 10 god i nisam imao problem sa kozama.
 

Najnoviji postovi

Na vrh