• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ULJA I OSTALA MAZIVA

• Temu pokrenuo seljaček
  • Datum prvog posta

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
751
Dobro ce biti to, iako su mi rađe vec spremne plasticne kartuše za ručnu mazalicu.
Ova kanta je vec ko ima par traktora, strojeva i kombajna da na zrak vršiš mazanje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,065
Kaj velite na ovu mast? Za podmazat traktor, kombajn?
Ja takvu mast koristim za sve. Sviđa mi se ona njena rastezljivost.
Koristim i crvenu Fuks renolit bfx ali u patronama. Za svaki dan Fam Kruševac lpd2. Nekad je na toj piksi pisalo za 100 000 kilometara i bila je limena i zelene boje, sa onom zaštitom prije otvaranja, ko na uka ulju da vlagu ne vuče.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,356
E baš to ljepljiva je i standard žuta ko nekad. A ne ove plave i zelene danas..
Možda bude neka sportska cijena za takvu kantu pa uzmem, jer ko maže taj i vozi 💪💪

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,356
Berač Šempeter iz 79? Nije ni naviknut na neku bolju mast 😀
Da imam lexiona iz 2022 onda bi možda i razmišljal o nečem super kvalitetnom

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,356
Predobra mast, da mažeš s jeftinijom bi ti se pokvario već popodne, pa bi do večeri stigao složiti 😀😅

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
282
Ja sam prije sankcija koristil gazprom mast. Odlicna je bila
Matija i ja sam sad takvu istu kupili cini mi se okej 🙂
Kombajn se nije zalil 🤣

Najnoviji postovi

Na vrh