• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ulja za mješavinu , dvotaktna ulja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,781
To ulje traži okretaje koje mu tvornički naštelana flakserica i motorka nemreju dati. treba ih malo nabrusiti.
Mi smo točili silkoline pro2 u motorima, tam je mirišalo kad je motor radili i nije bilo dima, a na ovim prdalicama je dimilo bez mirisa.

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
735
Motul 710 koristim na svim motornim pilama i trimerima ( FS461, FS250, 038, MS216 i MS462).
Po specifikacijama je to ulje bolje od HP Ultra ulja.
Koristim ga i u skuteru Peugeot Vivacity 50 2T.

Drugo ulje ne kupujem, svu mješavinu slažem s time i pokazalo se odlično.
Koristio sam HP Ultra, Husqvarna XP i Liqui Moly Race Tech 2T ali to je preskupo i ne nudi ništa više.
Najbolje mi izgleda mješavina s ovim uljem jer je doslovce plave boje: Liqui Moly 2T Motoroil Race Tec.

Amerikanci koriste na svojim pilama i Motul 800 2T, tako da je Motul 710 čisto ok.

Najnoviji postovi

Na vrh