Zato kaj je to benzinska a ne uljara rofl): rofl):
rofl)vo si super rekel, al ima i tu istine.:icon_biggrin:
kakvo ulje u hidrauliku preporučite za imt 533 i gdje u krapinsku zagorski županiji se može kupiti i da je jeftin
Imaš u Zaboku i u Pregradi trgovinu auto dijelova zove ti se Auto Poljo Prom ja tamo kupio nedavno transhidraol za IMT-ja s tim da nije od INE nego neki njemački u sivim kantama al je tamo bio najeftiniji u odnosu na dr trgovine
Evo o ovom se ulju radi,a ako uzmemo u obzir da se radio o IMT-ju koji radi kod mene 50-70h godišnje čisto mu je dobro to ulje a i velika večina ljudi uopče ne mjenja ulje u mjenjaču redovito kak treba pa im još mjenjači funkcioniraju a po meni je gore staro ulje u kojem več ima i vode nego novo pa i najjeftinije,moje je bilo valjda pa i 10 god predugo unutra,to je bilo u takvom stanju da nije za vjerovat
A nije ni inin transhidraol baš neki vrh vrhova ulja tak da ja osobno inu baš ni ne volim upotrebljavat
23kune je transhidrol 85 sa dostavom na kucni prag !
Neznam koliko si upoznat, inin transhidrol je preporucen od strane jd-a da se koristi dok su strojevi pod garancijom, a sto se tice motornog ulja, super 5 je prije koju godinu na testiranju bio svrstan na 3.mjesto po kvaliteti ulja u europi to valjda nesto govori, ako se dobro sjecam mislim da su njemci radili test.
Ne pratim testiranja al u traktor isto točim super 5 a ovo sam uzeo za mjenjač prvenstveno zbog cijene a i meni kolko radim bu dobro
A kaj se tiče auta za njih koristim prvenstveno Castrol i slična bolja ulja[/B],nova opel astra dobila ful sintetični Castrol i nije ga potrošila do servisa ništa dok org opelovo potroši,isto tako u golfu
Ne kažem ja da INA ne valja al jednostavno mi nekak ne paše kao što vlasnicima zetora ne paše IMT
Pff, o čemu on priča, INA ulja imaju svjetsku kvalitetu. Stavljati INA maziva u sjenu pored drugih proizvođača, osobito novopopularnih ne renomiranih distributera (ne proizvode nego samo pune ulje i prodaju u svojoj amabalaži) je besmisleno.
:icon_sad: evo još jednog neupućenog korisnika.