Re: Mehanički volan TV18
...bog! daj dragi moji forumaši!
lipi pozdrav!; zbaliji, puknutome, majstoru, joekekiju, firenpetru,cimermanu!..., pa forumašu cimerman pitaš 100 puti dali se taj i takov mehanički volan more ugradit u tvoj traktorić???., pa naravno da more., pa narode moj ovo je 21. stoljeće!., pa ljudi su napravili sada već drvenu peć., struja ide 100 godin bez žice, za ku godinu jamnicu će punit na misecu!,... bla, bla, bla,... pa ako imaš ljubavi i volje a tome još i novčića moreš na svoga tomu ugradit satelit i daljinsko upravljanje!., pa ja sam svaki vinković sa mojim ocem., a sada već treći moj u mome dvoru dal ili 10 tisuća marak ili 10 tisuć eura., a onda još vraga i pol dodante opreme., pa ja sam BUDALA ko i svaka druga budala., a predpostavljam da znaš da svaka budala ima svoje veselje., pa tako ja imam i svoje!., pa majka mu stara., pitaš dali se more ugradit!., MORE SE UGRADIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...MAJSTOR FILIPAN JE MOJ PRIJATELJ!., nikoga ne nagovaram da mu on dela ovo ili ono., jer ko prvo ja od toga nimam ama baš niš., jer nebi mi bil prijatelj kada bi mu uzimal proviziju., a drugo., da mu uzimljem proviziju malkice bi bolje odradil promociju., isto ko i za tvornice!!!., a lipo je jedan od forumaša - bećara; jokeki., mislim, napisal., a ja sam svakako predložil., pitaj filipana da ti proda., možda tebi i daruje! kakovo kućište staro + sto sitnica i kemijaj i slaži sam., stvarno neznam ča bi trebal., ja ili bilo ki iz foruma da odradi., a da vi ekselencijo budete sretni - čitaj zadovoljni!
p.s. ...i ja., moja malenkost tražim mlin!., MLIN-KOMBINIRKU., barem staru 30 godin da si kupim i uredim., i jezemu gajde, nikako da mi forumaši najdedu onu baš ku ja oću., svakako ću platit, možda i više negoli ča vredi!., rekli bi pametni bosanici!., ma bona., ćef je ćef!..., moj predlog tebi!., ti meni mlin!., ja tebi sva ta sranja oko volana!., i frende moj fertik parada!., aj BOG!., narode moj... ,,,a ako ti nećeš euriće., daj meni., ja ji obožavam!!!, nis fala bogu! krušca gladan!!!...euriće volim., a ki ji nevoli...