• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A jel si uspel nabaviti granu s grijačima?
Ili si ga barem probal s bakljom poškakljati?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Nisam sad niti tražil granu, htio sam vidjet kak bu se ponašal prvo dok bude novi akomulator, start sprej i dekompresor isto nisam koristil. Prvo paljenje dok je hladan ide kak sam napisal, malo teže, ali nakon minute ga izgasim i drugo paljenje sastavi kroz par sekundi. Dođe ovaj tj. majstor da ga malo pregleda, posluša pa bumo onda pametniji.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Oko čepa nije masno pa bi kompresija bila dobra možda pvp dize jesi probal zakretati pvp .? .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ti Željko da imaš malog medu bi več do sad imal barem tri garniture dizi i četiri pumpe. Jedna za ujutro,jedna za popodne,jedna za noćni rad i jedna za svaki slučaj :(rofl):
I samo bi nekaj okretal.

Ja pucam na glavu.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Oko čepa nije masno pa bi kompresija bila dobra možda pvp dize jesi probal zakretati pvp .? .
Ne nisam, to bum ja rađe prepustil majstoru. Ne volim baš pehati oko stvari u koje nisam 100% siguran kaj radim. Dizne budu svakak išle na stol i štelanje. Ako bi uzimal nove dizne, jesu one več poštelane tvornički na pritisak ili isto moraju kod bošiste na štelanje, i dali je dovoljno uzet samo iglu ili treba komplet mjenjat, tj. kaj se tu sve mjenja?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kupiš samo uloške, a najbolje da ostaviš majstoru da kupi kaj bu trebalo kad ih rastavi.
Možda je i koja opruga pukla.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Zato i velim, šarafiti mi nije problem i strani pojam, ali oko pvp i tak nekih vitalnih stvari se nebi baš htel mešat jer je dokazano da imam malo pretešku ruku, pa da ne ispadne na kraju triputa skuplje nego bi moralo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ti Željko da imaš malog medu bi več do sad imal barem tri garniture dizi i četiri pumpe. I samo bi nekaj okretal.
Svaki bedak ima svoje veselje pa tak i ja . Meni tarktor mora dobro paliti i sve svijetliti (čistoča mi mana) mislim da kod mene (u selu) ima 5 mediča i svi dobro pale pa mora i taj od Kawich-a . Ja nebi spal dok on nebi dahtal na zub pa makar imel 10 diza 4 pvp i 2 glave .:icon_scratch:

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ne vezano za temu, ali Zetor ti ostavlja masne fleke za sobom ili je to namjerno tak da bi se znal vratiti, kao Ivica i Marica?

Kavič bu njega pomalo upicanil, znam ja to, pokazal je to na večem bratu.
Samo nek ne bude ona plavo žuta kombinacija i sve pet.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Propustili orinzi na maloj getribi (osovina vilice) i pvp nafta lajtung ulaza .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Na Zetoru :icon_eek::icon_eek:?
Nemoguće, pa nije to IMT.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ovde ti bu još malo bačva trebala, ako prije sve ne iscuri (nebumo više)

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Kavič bu njega pomalo upicanil, znam ja to, pokazal je to na večem bratu.
Samo nek ne bude ona plavo žuta kombinacija i sve pet.

Moram te razočarati, več su 2 kile okera i 2kg plave doma! [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dobro, ako ništ drugo nebu tak kričavo žuta ko na 355.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa nije to Imt, od crvene farbe bi mogel početi ulje sliniti! [emoji23]

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Oker limarija, plava mehanika i .... crvene felge .... Muha.... Pa kaj bu Papagaja vozil po selu :icon_fU:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Cirkuski traktor! Ima blizu mene jedan 355,hauba trula višnja (više trula nego višnja) a blatobrani zeleni...

Na vrh