• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-335 MALI

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa treba ga popeskarit, malo poravnat i polakirat, osim tu oko glave nigdje ne vidim masno. To sam ja htjel vas pitat koji je to vrag na ljevom španeru, meni isto izgleda ko neki cilindar.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Nebi rekel da je original !? Nikad ni na jednom nisam to videl, a nema toga ni po ovim knigama koje imam za njega. Barem ja to nigdje u njima nisam našel.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa iskreno nisam niti ja videl, a dal mi je gazda onu njegovu kljigicu održavanja. Tu budem ubacil klasićni španer. Ugl, ima posla oko njega, ali budimo realni kakva groblja se sve prodaju po njuškalu, plavome i čaćkalu za puno veće novce, mislim da ovaj vredi tih 8500kn. Realno dok pogledaš tih par novih stvari, gume barumke, kiler, lamele, acpumpica vrede pol traktora.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Bitno je da on dobro dela, a upicanit ga je lako. Kolega kawich, daj Bog da ti bu vjeran i dobar ko žena ! :p:
A i nije skup. Nagledal sam se ja svega kad sam kupoval traktor.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Nemoj se nikaj nadat, nego napravi da ti bude dobar, a šaltat se buš navčil kak i do sad.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kavich puno sreče sa novim strojem izgleda solidno za te novce . Ako kaj treba može kiosk .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
8500 je dobra cijena. Pajdaš je kupil malog medu za 6000-6500,izvana možda zeru u boljem stanju,ali stražnje gume su mu kaput,moral je slagati kuplung,lamele nije ni bilo,loša Bosch pumpa,instalacija tak-tak,hidraulika loša... Motor je bil OK,ali je odmah prve sezone krivnjom šofera zakuhal pa je i generalka trebala...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ovakav ublaživač je isto imal jedan mali medo kod mene tak da je to sigurno original .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Traktor je bil oko 1972 godine sjetil sem se da je uvijek čaral po blatu sa tim ublaživačem i kihal zrak do prvog servisa jer gazda nije znal isključiti kompresor (skinuti remen).

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Al ne razmem čemu taj "ublaživač" opće služi !? :icon_scratch:
Kaj taj ublažava ??

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Neznam onda sem bil mali možda kak Case kaj ima jedan španer (drži u obje strane) i jedan ublaživač možda su Poljaci bili ispred vremena :(giggle):.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Evo nove mašine u mom dvorištu!
Za te peneze nije to tak pre loše, da ga samo malo pošmirglaš i popenzliraš več bu puno lepši.
Oko čepa nije masno a vidim na jednoj od slika da nije friško prano po motoru.
Malo ventilčeke pogledati, dize (čini mi se da se na videu na čas nakašljal), lagani servisič pa ga upregnuti da se vidi kak bude.

Kakav mu je ono ublaživač nemam pojma, to još nikad nisam videl, da su to imali u serijskoj opremi vjerujem da bi na kojem videl do sad.

Mislim da je to na kraju bil najbolji izbor.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Kavich puno sreče sa novim strojem izgleda solidno za te novce . Ako kaj treba može kiosk .
Nema problema, ako bude trebalo kaj budem se javil. Od drugog tjedna sam na godišnjem pa bu onda išel na raskapanje. Struje, farove... manje više imam doma po radioni, dobil sam sa njim hrpu dihtungi, cjevi od boš pumpe, svašta nešta, niti nisam videl kaj mi je sve natovaril u haubu. Mislim da je bila dobra kupovina, s obzirom na cijenu, da mi je bil 5km od kuće, a i da vam budem iskren malo sam se šetal po gospodarstvu od gazde i dok vidiš da svaki stroj ima svoju "adresu" sve uređeno cakum-pakum, oprano zglancano, vidiš da nije neki šalabajzer. Traktor nije opran jer su za vikend runili kukuruz sa njim, a i kak sam već napisal, stajao je uparkiran pokraj silosa pa se prašilo po njemu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kavič, kakva je situacija?
Jel se pripitomila nova zvjerka na novo dvorište?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Jeb... godišnji dok više radiš nego na poslu. Evo dobil je novog akomulatora prošli tjedan, pokupoval sam manje više sve kaj sam videl da fali na njemu. Danas sam sa starim završil jednu fasadu, tak da je obečal da od srede dolazi k meni na šlajfanje plehovine i pripremu za farbanje. Sa novim akk vidim da se isto muči kod prvog paljenja, nakon nekih 15-20 sec sastavi a dalje pali na zub. Evo baš sam se uhvatil odspajanja struje.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Na vrh