kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Pa treba ga popeskarit, malo poravnat i polakirat, osim tu oko glave nigdje ne vidim masno. To sam ja htjel vas pitat koji je to vrag na ljevom španeru, meni isto izgleda ko neki cilindar.
Za te peneze nije to tak pre loše, da ga samo malo pošmirglaš i popenzliraš več bu puno lepši.Evo nove mašine u mom dvorištu!
Nema problema, ako bude trebalo kaj budem se javil. Od drugog tjedna sam na godišnjem pa bu onda išel na raskapanje. Struje, farove... manje više imam doma po radioni, dobil sam sa njim hrpu dihtungi, cjevi od boš pumpe, svašta nešta, niti nisam videl kaj mi je sve natovaril u haubu. Mislim da je bila dobra kupovina, s obzirom na cijenu, da mi je bil 5km od kuće, a i da vam budem iskren malo sam se šetal po gospodarstvu od gazde i dok vidiš da svaki stroj ima svoju "adresu" sve uređeno cakum-pakum, oprano zglancano, vidiš da nije neki šalabajzer. Traktor nije opran jer su za vikend runili kukuruz sa njim, a i kak sam već napisal, stajao je uparkiran pokraj silosa pa se prašilo po njemu.Kavich puno sreče sa novim strojem izgleda solidno za te novce . Ako kaj treba može kiosk .