cijena je 6300 E
Vimi imaš koji hidro cilindar jedan jači za cjepač?
Prije par mj sam prolazio kroz Dračevac, pa sma ga zapamtio po toj neobičnoj kabini. Inače sam iz Zatona
da malo obnovim oglas
prodaje se utovarivač torpedo korpa 3m3 širina 2,80 težina oko 17 tona u radnom stanju, motor deutz 260 ks. mali potrošać pogodan za gaženje silaže , cjena po dogovoru , moguća zamjena ili kombinacije, prodajem jer mi je velik za sadašnje potrebe
hidraulika se uopče ne grije puno u radu se neprimjeti da se ugrijala prije dvije godine sam radio cjelo ljeto na iskopu sa njim u prašini i kombinirka jcb se pregrijala a on nijemozda sam zainteresiran ali me zanima kako se mu hidraulika ponasa dali se grije i kad se sagrije kako se onda stroj ponasa kao i pogon isto dali oslabi dok se sagrije
hidraulika se uopče ne grije puno u radu se neprimjeti da se ugrijala prije dvije godine sam radio cjelo ljeto na iskopu sa njim u prašini i kombinirka jcb se pregrijala a on nije
jer hidrauliku hladi preko zraka i super je rješenje pogotovo gdje je prašina pogon uopče neoslabi jer je direktno motor vezan preko kardana na mjenjač
a za kakv ti posao treba stroj
to i kod mene radi još sam ja sa njim čistio parcele po 15000m2 to bi odrdio za par sati
inače testirao sam ga za utovar zemlje u kamion od 10m3 potroši 3lit. nafte[/QU
pa taj trosi litru na minutu. PUNO
evo utovarivač se još prodaje , može i zamjena
evo slika