• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Valpadana traktori

ByZero

Član
Tu od
14 Sij 2019
Poruka
38
Traktor valpadana (14.500 KM)
Pozdrav ima li neko iskustva sa ovakvim Valpadana traktorima, djeluje ogodno za tarupiranja eventualno sume..

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
294
Pozz dal moze iskustva iz prve ruke, kakvi su, nabava djelova, mane.
2536 je u pitanju, onako pari malo kraci neg ostali sto je i pozeljno, prvenstveno malciranje i frezanje bi radio, nista profi.

Hvala

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,182
To si kupio ili gledaš kupit onaj sa fejsa?
Lombardini 625-3 je gore tako da za motor ne moraš brinut za dijelove a ovo ostalo isto nebi trebo bit problem jer je to noviji model nisu muzejski primjerci, ali ako kupiš nešto relativno dobro neće ti osim redovnih servisa ništa ni trebat.

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
294
E toga da, onako na oko pari dobar, nisam kuci a slao san poruku neodgovara, budem ga zovnio kad doden doma ak ne ode ca, je motor je ok, poznat manje vise, jedino oko pogona pojma neman, talijanac s dugom tradicijom tako da bi trebalo bit ok.ima i hidro izlaze, pari malo kraci sta je plus

Cesljugar

Novi član
Tu od
30 Pro 2021
Poruka
2
E toga da, onako na oko pari dobar, nisam kuci a slao san poruku neodgovara, budem ga zovnio kad doden doma ak ne ode ca, je motor je ok, poznat manje vise, jedino oko pogona pojma neman, talijanac s dugom tradicijom tako da bi trebalo bit ok.ima i hidro izlaze, pari malo kraci sta je plus
Nije 625-3 motor nego 535-3- oko 35 ks! Ja sam ga bio gledat.Da, ima original hidrauliku sa 2 dvoradna ventila čini mi se. Traktor je solidan,motor ne puše na čep ni na šipku al nešto zuji na minimumu u predjelu pumpi goriva tamo je i pumpa hidraulike,i na minimum se zaletava malo-navodno nisu pumpe 100% uštelane tako da to nebi treba bit problem...kaže gazda da je kvačilo novo a vidi se da je rađeno nesto jer je na zvonu jedna vida nova. Boja je originalna po šasiji i po haubi i blatobranima,ima lufta u gornjem zglobu-to nije neki problem treba samo pikse nove napravit. Sve u svemu nije loš sva instalacija je original i sve je na svom mjestu

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,182
Bravo da, krivo sam reko za motor pomiješalo mi se već di je šta, i reko si za cijenu da baš nije fleksibilan

Najnoviji postovi

Na vrh