• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Valtra

• Temu pokrenuo Picek
  • Datum prvog posta
K

KRESO

Guest
ha,ha ,ha imam i ja valtru doma .....dobio sam kalendar od PMT..... i ljepo piše
" postanite i vi član valtra obitelji " :prayer:

i tata bi sine :mrgreen:

P

Picek

Guest
Obrisan neispravan link. 8) :mrgreen:

KRESO kaže:
ha,ha ,ha imam i ja valtru doma .....dobio sam kalendar od PMT..... i ljepo piše
" postanite i vi član valtra obitelji " :prayer:

i tata bi sine :mrgreen:
:mrgreen: od nekoga iz Vira ili?

P

Picek

Guest
sapat kaže:
Lijep stroj 8) ... nisam znao da Valtra ima kombajne :?
nisam niti ja :mrgreen: :oops:

Obrisan neispravan link.

to su kombajni iz tvornice u Brazilu..

K

KRESO

Guest
Picek kaže:
:mrgreen: od nekoga iz Vira ili?
pa da stari mi je bio tamo pa im je pokupio- :mrgreen:

M

Mata imt 540

Guest
pozdrav u vezi rasca.....neznam kak sad ali ...prije 3 god te bočne kosilice samo kaj dolaziju na bok traktora k desnim vratima ....nisu se baš proslavile pil je pre slabi materijal od kojih je kran izrađen....tako daje došlo do pucanja ....pa su ovi iz raska ljepo dolazili kod nas u firmu varit pojačanja....s tim da su te kosilice bile stavljane na JD.... :p

P

Picek

Guest
jedna "bolesnoća" koju moram podijeliti:
revolution.jpg

u sklopu predstavljanja novih boja traktora (u ovom slučaju) crne Valtra je predstavila jednu malu brošuricu ( za sada samo na finskom) pod nazivom Revolution. cijela brošurica ( 1 mb) se može vidjeti ovdje:
Obrisan neispravan link.

Radi se o tome da će modele N 141A, T171A i T191A od sada moguće biti naručivati osim sa ksenon svjetlima (svih 10 komada svjetala (2+4+4) na traktoru što je već duže vrijeme u ponudi), u crnoj boji, sa kožnim sjedalom itd. itd. ali i sa perverznim audio-video sustavom. Ova slika gore pokazuje cd/dvd changer Alpine DVA 9861RI sa Alpine zaslonom PKG-850P, Alpine pojačalom te Rainbow 400W sustavom zvučnika... :mrgreen:

bolesno zar ne :mrgreen: :lol:

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
ŠANANA IMT 565 kaže:
Kaj to sve traba imati na traktoru!

Da,da sve to potrebno. Bitnije je gledat dvd i slusat mjuzu nego pazit na prikljucak i kaj s njim radis :blackeye

P

pf-steyr

Guest
Moze pitanje za Piceka:
Koja je ono serija kod Valtre koja me dosta vuce na Steyra (CVT),
mislim da cak imaju iste motore (SISU) i mozda cak isto konja,
mozes li reci cijenu takvog ak imas negdje oko 140 PS i ako ima vario
Tnx.

P

Picek

Guest
pf-steyr kaže:
Moze pitanje za Piceka:
Koja je ono serija kod Valtre koja me dosta vuce na Steyra (CVT),
mislim da cak imaju iste motore (SISU) i mozda cak isto konja,
mozes li reci cijenu takvog ak imas negdje oko 140 PS i ako ima vario
Tnx.

T serija
Obrisan neispravan link.
133 - 191 ks (210 u transportu)

Steyr CVT
Obrisan neispravan link.

T 121 (133 ks-139 ks u transportu) cca 58500 € (sa aut. klimom, zrakom, suspenzijom sjedala i ostalim picabocama)
T 131 (148 ks - 161 ks u transportu) + cca 2000 € na gornju cifru
T 151 ecopower( 159 ks - 173 u transportu) + cca 1300 € na T 131
T 161 (170 ks - 179 ks u transportu) + cca 1600 € na T 131

cifre su bez PDV-a..
mogu ti napisati cijelu specifikaciju..
nažalost vario još uvijek nemamo u ponudi, radi se na njemu ali ne znam kada će...

edit: zaboravih reći da su to cijene HiTech modela, classic modeli su dosta jeftiniji.

P

pf-steyr

Guest
Picek kaže:
T 121 (133 ks-139 ks u transportu) cca 58500 € (sa aut. klimom, zrakom, suspenzijom sjedala i ostalim picabocama)

Ciji mjenjac je unutra?
Kakve brzine ime?

P

Picek

Guest
pf-steyr kaže:
Ciji mjenjac je unutra?
Kakve brzine ime?
mjenjač je baš originalni Valtrin, powershift mjenjač sa 36/36 brzina.

Z

zrine892

Guest
Picek kaže:
jedna "bolesnoća" koju moram podijeliti:
revolution.jpg

u sklopu predstavljanja novih boja traktora (u ovom slučaju) crne Valtra je predstavila jednu malu brošuricu ( za sada samo na finskom) pod nazivom Revolution. cijela brošurica ( 1 mb) se može vidjeti ovdje:
Obrisan neispravan link.

Radi se o tome da će modele N 141A, T171A i T191A od sada moguće biti naručivati osim sa ksenon svjetlima (svih 10 komada svjetala (2+4+4) na traktoru što je već duže vrijeme u ponudi), u crnoj boji, sa kožnim sjedalom itd. itd. ali i sa perverznim audio-video sustavom. Ova slika gore pokazuje cd/dvd changer Alpine DVA 9861RI sa Alpine zaslonom PKG-850P, Alpine pojačalom te Rainbow 400W sustavom zvučnika... :mrgreen:

bolesno zar ne :mrgreen: :lol:

e koliko bi oprilike koštala ta oprema sve koju si nabrojio?? :scratch :scratch :blackeye :blackeye

P

Picek

Guest
zrine892 kaže:
e koliko bi oprilike koštala ta oprema sve koju si nabrojio?? :scratch :scratch :blackeye :blackeye
ne znam jer nemamo toga još u cjenicima, ali i bolje da niti ne znam..
sumnjam da i ti to želiš zaista znati :mrgreen:

P

Picek

Guest
pf-steyr kaže:
De mi reci s kojom valtrom su ljudi ovak najzadovoljniji
T serijom..
zbog omjera uloženog i dobivenog..
najviše prodanih prošle godine imamo T 171 i T 191 model..
ali cijela T serija je cjenovno pristupačnija nego što su to A i N serija u svojim klasama..
srpski uvoznik (Agrovojvodina) recimo uopće ne prodaje A i N seriju jer im je cijena previsoka i nemaju prolaz na tržištu..
A serija recimo ima višu nabavnu cijenu nego što MF 44xx ima prodajnu.. a A serija je original a MF kopija..
da N serija ima barem malo pristupačniju cijenu mogla bi biti hit na tržištu jer se radi o odlično sastavljenom traktoru (kad ga usporediš sa konkurencijom )sa odličnom opremom i mogućnostima iste..
ali je cijena ipak previsoka za takav traktor i ljudima je teško dati par tisuća eura više što je razumljivo..
kod T serije su stvari malo drugačije..
što se tiče zadovoljstva zbog kvalitete i mogućnosti traktori.. ja vjerujem da su manje više svi naši kupci time zadovoljni..
bez obzira na to koji model imaju..
ali to ipak moraš pitati druge a ne trgovca Valtrama..
svaki cigo svog konja hvali :mrgreen:

P

pf-steyr

Guest
Picek kaže:
pf-steyr kaže:
De mi reci s kojom valtrom su ljudi ovak najzadovoljniji
T serijom..
zbog omjera uloženog i dobivenog..
najviše prodanih prošle godine imamo T 171 i T 191 model..
ali cijela T serija je cjenovno pristupačnija nego što su to A i N serija u svojim klasama..
srpski uvoznik (Agrovojvodina) recimo uopće ne prodaje A i N seriju jer im je cijena previsoka i nemaju prolaz na tržištu..
A serija recimo ima višu nabavnu cijenu nego što MF 44xx ima prodajnu.. a A serija je original a MF kopija..
da N serija ima barem malo pristupačniju cijenu mogla bi biti hit na tržištu jer se radi o odlično sastavljenom traktoru (kad ga usporediš sa konkurencijom )sa odličnom opremom i mogućnostima iste..
ali je cijena ipak previsoka za takav traktor i ljudima je teško dati par tisuća eura više što je razumljivo..
kod T serije su stvari malo drugačije..
što se tiče zadovoljstva zbog kvalitete i mogućnosti traktori.. ja vjerujem da su manje više svi naši kupci time zadovoljni..
bez obzira na to koji model imaju..
ali to ipak moraš pitati druge a ne trgovca Valtrama..
svaki cigo svog konja hvali :mrgreen:

Vjerujem da je to odlican traktor (prvenstveno zbog odlicnog motora) ali meni je dosta nepoznat, nisam ga vidio nigdje osim na sajmu...
Zato bi se prije odlucio za neke druge meni puno poznatije (NH ili Case) koji su i cijenom izgleda pristupacniji...
Volio bi da organizirate neke prezentacije da mogu vidjeti Valtru u radu...
Bio sam u vasem predstavnistvu u VT jer mi je relativno blizu ali sve je to tamo nekako neorganizirano...

Sto se tice traktora moj prvi izbor je Steyr zbog vjerujem najbolje tehnologije i kvalitete (uz korak fendt-u),
ali cijena (uh uh uh)....

Zbog ove zadnje ali najvaznije stavke (uh uh uh) zanima me Valtra kao sto si sam napisao '' Dobar odnos ulozeno dobiveno '' naravno to me zanima za T seriju...

Treba puno razmisliti prije nego se donese ta odluka, i pogledat takoder i tvoju konkurenciju koja takoder ima solidne traktore...

Jel mi mosez napisat stranicu gdje se moze skinut prospekt od T serije

Najnoviji postovi

Na vrh