R
ROKI
Guest
Pozdrav Valtra. Ako je tvoja Valtra crvena možda sam te vidjao kako prolaziš kroz Vinkovce. Di živiš u Županji?
nisam siguran da si to njega vidio :?robert kaže:on je ono jos prije stao jednom uz put kad samja orao sojiste izmedju jankovci i vinkovci.....jel?imao je sesir ako se sjecam dobro...znam da je rekao da je u zupanji..vidio sam ti valtru prvi put u izmaglici od jankovaca prema svinjarevcima,imas 3-brazde ravnjaka,taman i ja bio te veceri orao.i proljetos u pripremi sam prosao dok si sjetvospremao tu njivu.
s obzirom da sam ja tek godinu dana u firmi i da to nije striktno moj program onda ne, ne sve..sapat kaže:Picek, jel obilaziš sve prodane Valtre da vidiš kako kupci rade s njima?
da, to ti je ovaj crveni T 131..zrine892 kaže:nesto sam se muvao oko valtre na sajmu...bila mi je jako posebna pogotovo ta serija jedino znam da je 140 ks + transportna 160 ks?jel znas o kojem se radi?tako da hmmm :scratch :scratch ...cak bi isla cijena malo ispod kad bi se kupovalo sa manjom opremom...citao sam ali nisam mogao ih zapamtiti koliko ima oprema juuuhuuu....krasna mi je bila...
ovaj T 131 je bio po 61.015 + pdvsuljos kaže:A koja je cijena bila tog traktora,u Bizovcu sam vidio tri traktora,tri razlicite klase,ali svisu bili slicnih cijena,taj 191 je nekako bio povoljan(za konjazu),opet ovi slabiji nekao dosta jaki sa cijenom.
T 191 hitechBobo kaže:Picek, danas se vozi nova zelena valtra po pozeskoj industrijskoj zoni... Mislim da je negdje oko 100ks, ne cini mi se veca...
Znas li ista o tome? Tko je kupac, koja oprema, koja cijena?