• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Valtra

• Temu pokrenuo Picek
  • Datum prvog posta
S

sapat

Guest
svaka čast Picek... nisu klevetali trgovci, već jedan dečko koji je htio kupiti valtru, ali nakon obilaska terena, odlučio se za nešto drugo.... ipak sam čuo i nešto pozitivno ... hvale se vaši serviseri...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Picek,
Ja se bavim sličnim poslom kao i ti, samo u drugoj branši. Eto ti jedan savjet:
Dobro riješena reklamacija bolja je reklama od najboljeg proizvoda koji se nikad ne pokvari.

P

Picek

Guest
sapat kaže:
svaka čast Picek... nisu klevetali trgovci, već jedan dečko koji je htio kupiti valtru, ali nakon obilaska terena, odlučio se za nešto drugo.... ipak sam čuo i nešto pozitivno ... hvale se vaši serviseri...
moram priznati da mi je malo čudno ako je stekao takav dojam..
prvo iz razloga što je valtra T xx1 koja je najnoviji model isporučena samo u Suncokret u Brođancima.. i to dva komada i to prije dva tjedna..
svi ostali traktori T serije isporučeni ove godine su prošlogodišnji modeli..
a drugo, nitko od vlasnika naših traktora od prošlih godina se nama nije žalio na išta tako velikog kao što bi bili problemi sa mjenjačem (osim ovog gore opisanog slučaja i slučaja sa jednim traktorom N serije, mislim da sam i o njemu pisao ali tu je bio problem mehaničke prirode), hidraulikom ili nedaj bože elektronikom..
ali dobro, svatko ima pravo temeljiti svoje mišljenje na sugestijama drugih..
nije ni bitno uostalom..
btw. nevezano za ovo, ovih dana bi trebala biti potvrđena kupovina T serije advance modela, dakle model s najviše elektronike.. traktor bi trebao ići za Tovarnik...
to će biti prvi takav model u Hrvatskoj..
što se tiče našeg servisa, već sam to pisao..
mi dosta traktora prodamo upravo zbog naših servisera..
a oni nisu samo serviseri specijalizirani za Valtru..
obojica su obučavana i u tvornici Gebo za servisiranje Gebo čistača repe, stariji serviser je i serviser Moreau i Barighelli vadilica repa itd..
u njihovu obuku se općenito puno ulaže..
tako da nam je pohvala servisu kompliment.. :)

ZJ kaže:
Picek,
Ja se bavim sličnim poslom kao i ti, samo u drugoj branši. Eto ti jedan savjet:
Dobro riješena reklamacija bolja je reklama od najboljeg proizvoda koji se nikad ne pokvari.
zj može biti, no kada sa relativno nepoznatim proizvodom pokušavaš uzeti svoj komad tržišta, bez obzira koliko mal/velik on bio, onda ti ovakve situacije mogu itekako naštetiti i vratiti te par tjedana/mjeseci unazad..
povjerenje potencijalnog kupca je teško pridobiti ali ga je zato vrlo lagano izgubiti..

S

sapat

Guest
ja ne sudim po tome šta drugi kažu, meni se valtra čak i sviđa...

P

Picek

Guest
sapat kaže:
ja ne sudim po tome šta drugi kažu, meni se valtra čak i sviđa...
:mrgreen:
znam, zato se i borim rukama i nogama da se sam raspitaš kod vlasnika Valtri :mrgreen:
ma uostalom već smo nas dva o tome razgovarali..
kad bude biti će..
odoh spavat'...
živio

S

sapat

Guest
ma nevolim baš po tuđim avlijama šetat... ali nema se ni vremena.... ode i ja u krpe

Z

zgonja

Guest
Picek aj reci mi nešto o prodaji 4x2 zglobne Valtre? A što se tiče ovog slučaja meni se dogodilo da mi je osigurač na jednom ježaju jednostavno ispao ili je pukao (uglavnom samleven je) pa su mi valjci iskočili i ukosili se i nisam mogao da uzubim zupčanike nikako! Samo sam stavio novi osigurač i vratio sve i to je bilo to! Ovo je dosta sličan kvar sa tim sinhornom možda se čak i isto odigrao! Samo što se meni to dogodilo na kamionu! to je tek veselje!

Z

zrine892

Guest
hehe...tužna priča za laku noć...hehehe....iznenaden sam za valtru i to je dobro sto su brzo popravili...

P

Picek

Guest
zgonja kaže:
Picek aj reci mi nešto o prodaji 4x2 zglobne Valtre? A što se tiče ovog slučaja meni se dogodilo da mi je osigurač na jednom ježaju jednostavno ispao ili je pukao (uglavnom samleven je) pa su mi valjci iskočili i ukosili se i nisam mogao da uzubim zupčanike nikako! Samo sam stavio novi osigurač i vratio sve i to je bilo to! Ovo je dosta sličan kvar sa tim sinhornom možda se čak i isto odigrao! Samo što se meni to dogodilo na kamionu! to je tek veselje!
Valtra je pod svojim imenom prestala sa proizvodnjom zglobnih traktora..
nisam siguran dali su dali know-how nekome drugome u Finskoj za proizvodnju tih traktora..

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
PICEK
Mislim da Valtra i MF imaju iste utovarivače, dal je to istina? Da li oni sami to proizvode ili neka firma baš za utovarivače?đ

Koliko košta twintrack opcija ?

Ovo je zanimljivo gdje je kutija za alat

Obrisan neispravan link.

P

Picek

Guest
mario kaže:
PICEK
Mislim da Valtra i MF imaju iste utovarivače, dal je to istina? Da li oni sami to proizvode ili neka firma baš za utovarivače?
ne bih znao dali i MF koristi te utovarivače..
moguće da su i to "uzeli" od Valtre..
utovarivači se ne proizvode baš u tvornici traktora nego ih proizvodi tvornica u Å vedskoj koja je specijalizirana za utovarivače..
ali se utovarivači prodaju pod imenom Valtra..

mario kaže:
PICEKKoliko košta twintrack opcija ?
twintrack kad se naručuje odmah s traktorom je 2089,00 € + naravno pdv na cijenu traktora..
moguće ga je ugraditi i naknadno (ugrađivali smo jednog naknadno) ali je onda i cijena twintracka viša plus naravno cijena same ugradnje..

Z

zgonja

Guest
Picek kaže:
zgonja kaže:
Valtra je pod svojim imenom prestala sa proizvodnjom zglobnih traktora..
nisam siguran dali su dali know-how nekome drugome u Finskoj za proizvodnju tih traktora..

picek ja sam mislio na Valtrinu XM seriju!

P

Picek

Guest
zgonja kaže:
picek ja sam mislio na Valtrinu XM seriju!
znam da jesi ali kao što rekoh, nema više..

Z

zrine892

Guest
joj...kaki je to traktor kad moras koje kakve ključeve i saraftigere nositi po njivama...hehehehe :) ;) ;) :)

V

valtra

Guest
roberte ja imam valtru 120(133) ks. iz županje sam i radim oko 12 jutara zemlje u jankovcima.

R

Ratarko

Guest
Dobro došao valtra !
Bilo bi super za forum ako bi stavio slike svog traktora i strojeva ili nekih poslova koje radiš ?
Malo se upoznaj sa forumom i vidjeti ćeš da imaju razne teme gdje možeš staviti slike i napisati čime se baviš .

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
valtra kaže:
roberte ja imam valtru 120(133) ks. iz županje sam i radim oko 12 jutara zemlje u jankovcima.

Bok i dobrodošao na forum

Što uzgajaš kad možeš s 12 jutara zemlje plaćat takav traktor?

R

Ratarko

Guest
Čini mi se da samo u Jankovcima ima 12 jutara zemlje . Iz Županje je .

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Ratarko kaže:
Čini mi se da samo u Jankovcima ima 12 jutara zemlje . Iz Županje je .

Pa onda sam krivo shvatio. :oops: :oops:

Koliko ukupno radiš zemlje?

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
valtra kaže:

pozzdrav i dobrodošao valtra,,

Najnoviji postovi

Na vrh