S
sapat
Guest
svaka čast Picek... nisu klevetali trgovci, već jedan dečko koji je htio kupiti valtru, ali nakon obilaska terena, odlučio se za nešto drugo.... ipak sam čuo i nešto pozitivno ... hvale se vaši serviseri...
moram priznati da mi je malo čudno ako je stekao takav dojam..sapat kaže:svaka čast Picek... nisu klevetali trgovci, već jedan dečko koji je htio kupiti valtru, ali nakon obilaska terena, odlučio se za nešto drugo.... ipak sam čuo i nešto pozitivno ... hvale se vaši serviseri...
zj može biti, no kada sa relativno nepoznatim proizvodom pokušavaš uzeti svoj komad tržišta, bez obzira koliko mal/velik on bio, onda ti ovakve situacije mogu itekako naštetiti i vratiti te par tjedana/mjeseci unazad..ZJ kaže:Picek,
Ja se bavim sličnim poslom kao i ti, samo u drugoj branši. Eto ti jedan savjet:
Dobro riješena reklamacija bolja je reklama od najboljeg proizvoda koji se nikad ne pokvari.
Valtra je pod svojim imenom prestala sa proizvodnjom zglobnih traktora..zgonja kaže:Picek aj reci mi nešto o prodaji 4x2 zglobne Valtre? A što se tiče ovog slučaja meni se dogodilo da mi je osigurač na jednom ježaju jednostavno ispao ili je pukao (uglavnom samleven je) pa su mi valjci iskočili i ukosili se i nisam mogao da uzubim zupčanike nikako! Samo sam stavio novi osigurač i vratio sve i to je bilo to! Ovo je dosta sličan kvar sa tim sinhornom možda se čak i isto odigrao! Samo što se meni to dogodilo na kamionu! to je tek veselje!
ne bih znao dali i MF koristi te utovarivače..mario kaže:PICEK
Mislim da Valtra i MF imaju iste utovarivače, dal je to istina? Da li oni sami to proizvode ili neka firma baš za utovarivače?
twintrack kad se naručuje odmah s traktorom je 2089,00 € + naravno pdv na cijenu traktora..mario kaže:PICEKKoliko košta twintrack opcija ?
Picek kaže:Valtra je pod svojim imenom prestala sa proizvodnjom zglobnih traktora..zgonja kaže:Picek aj reci mi nešto o prodaji 4x2 zglobne Valtre? A što se tiče ovog slučaja meni se dogodilo da mi je osigurač na jednom ježaju jednostavno ispao ili je pukao (uglavnom samleven je) pa su mi valjci iskočili i ukosili se i nisam mogao da uzubim zupčanike nikako! Samo sam stavio novi osigurač i vratio sve i to je bilo to! Ovo je dosta sličan kvar sa tim sinhornom možda se čak i isto odigrao! Samo što se meni to dogodilo na kamionu! to je tek veselje!
nisam siguran dali su dali know-how nekome drugome u Finskoj za proizvodnju tih traktora..