• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Veliki Crni Šnauceri i Dodge

todos

Član
Tu od
12 Svi 2012
Poruka
167
Zelim da predstavim ove moje pse.
Dakle Mona ima 11,5 godina bila je po takmicenjima vrlo pametna zenka. Sada vec pomalo tvrdoglava i lenja ali sve je to sastavni deo njenog zivota.
MariaAntoineta sve suprotno od mone njen potomak vrlo razigrana zenka. Nisam je vodao na takmicenjima jer ne ispunjava neke standarde koji propisuju. Malo duze telo i lose postavljene usi.
Zorica dodge nasao sam je na ulici kad je projurila pored jedne kafane. Izletela konobarica i sustigla je. Posto sam ja isao sa biciklom koja je imala korpu, nismu imali kud nego da je stavim u tu korpu i odvezem kuci. Prvobitno smo je zvali Zelenko jer sam proso na nju farbu. Dugo je bila tako zelena. Za pocetak par slicica.
IMG_6514_resize.jpg

IMG_6496_resize.jpg

IMG_6543_resize.jpg

IMG_7338_resize.jpg
 
Na vrh