hehe i mi smo prošle godine skakali na glavu u snijeg u kratkim majcama a vani je padalo ko ludo.. malo smo si :drinkers::drinkers: i onda je bilo belaja:roll: sva sreča kaj se nismo prehladili:gitarist:
haha ni jedno ni drugo,ja sam nutra u radioni spal pokraj radiatora,tu i tam sam pogledal kj delaju ove budale,ma plinoinstalateri,šta drugo xD
i ja jedva cekam part 2
Ti koda si mene pito sta treba radit na praksi za ovakva vremena ja sam bio u mehanicarskoj radioni a kad je bilo zima nije bilo ni jednog kamiona za popravak jer su svi bili u zimskoj sluzbi pa sam ja odmaro u spavaonici di su vozaci spavali kad su bili u nocni a nisu imali posla!!
Tak treba na praksi si odmoril pa kad si doso doma bio si odmorniji za ciscenje snijega:lol::rolfer:
Pih samo to :roll:Ima kod mene jedan decko sta je ove godine bio samo u boksericama u snijegu i sal oko vrata s ribickim stapom u ruci to je njegova rutina kad padne snijeg da to napravi i zacudo nikad nije kasnije bolestan nego u proljecu ga gripa ulovi da nemoze nikud a sad je zdrav ko dren!!!!
Pih samo to :roll:
Karlovački spasioci...zimsko dežurstvo :rolfer:
Hehehe vidi ti njih oni u kratkim rukavima i kratkim hlačama :rolfer: