• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako ima flet rejt i ako ne računamo potrošenu struju dođe ti ko besplatno trošenje vremena .

vaš velečasni

PS , lajf striming nekog lovišta

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Koliko bi tu bilo kobasa...

Prilozi

• lovina.jpg
    lovina.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 146

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Prava je ideja, bas smo o tome raspravljali u temi samoutovarne prikolice.. Jedino mi se bas ne svida sto ovi valjci jako mrve sijeno, trebalo bi samo jednog ostaviti, a ove druge maknuti..

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ne smije traktor tako raditi na mjestu , nema cirkulacije zraka pa može zakuhati

vaš velečasni

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
pa je, tu ti trebaju najviše 2 čovjeka za slaganje samo, ovo sve sami strojevi odrađuju, ko ih ima naravno.. treba balu dignuti 3 metra u zrak kad ručno trpaš, ebg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Bi štangu on to tako radio da ima imt 560 , taj bi mu popio svo mlijeko preko nafte ...

vaš velečasni

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
pa ti prdni ako smeš...:icon_rofl:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=c8pd32WZt4Q[/YT]

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prava je ideja, bas smo o tome raspravljali u temi samoutovarne prikolice.. Jedino mi se bas ne svida sto ovi valjci jako mrve sijeno, trebalo bi samo jednog ostaviti, a ove druge maknuti..

Kolega, ne mrve ti valjci sijeno, to si krivo zaključio, valjci služe samo za raspodjelu mase, a sijeno je takvo sitno zato što ta prikolica ima sigurno 30-ak noževa:icon_e_biggrin:, a garant ih nije isključio dok je kupio sijeno.
I to je tako zakon, zamisli si to sitno sječkano sijeno staviš kravama u jasle, a one ga samo mogu jesti, nema razbacivanaj po cijeloj štali, kužiš me?:(nod):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ono na rotacijonoj kosi dobro, odmah razbaca.
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=ohhg1GRhrv4[/YT]

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Aha, ako prikolica ima nozeve pa je zato sijeno sitnije onda je to druga stvar.. Mada, bolje nek ono bude malo duze pa nek ga balirka izreze i spresa i to je to, lakse je traktoru koji tjera prikolicu.. A krave, koje vole razbacivati, one razbacivaju svakakvo.. Moje neke, znaju negda i melju razbacivati, od jasli do zljeba iza njih je bude..

oliver

Član
Tu od
5 Sij 2014
Poruka
406
https://www.youtube.com/watch?v=xYz_Zp3L5Ss
sa ovakim strojem sam radio nekih mjesec dana kod kolege,tarupirala se industrijska zona,,neznam šta bi rekao za ovog deutza toj je strava od traktora i to je najveći dx u toj seriji mislim,,ko ga je probao zna šta pričam,,za njega nepostoji riječ nemože,a najviše mi se sviđa zvuk motora,ipak je to šestak sa turbom čisti deutz.......kolega šima možda pozna ovaj traktor jer je prodan za gradišku nekoj firmi

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh