• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kazna za iznošenje blata ne cestu je ravno 1 000kn ja sam skoro platio kaznu lani u 10. ili 11. mj.

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
Kad vidim znak od auta na traktoru odma znam da tip nije baš normalan, a ovaj video je dokaz moje hipoteze :(grin):

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
I meni je to bezveze sa tim znakovima od auta na traktorima..
Ali ovaj baja ima novi motor na 539 i fucka mu se, kako lijepo prima i otpusta gas, jos nisam ni jednog 539 "upoznal" a da je tak ostar na gasu..

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Zokii, koje Imt-e imas doma?
Ja bi se pak htel resiti Imt-a z dvora, ali mi nemre biti, zasad..

Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
Dobro vi kometarisete o znaku od auta a Niko nevisi da se on ispinje zato sto ogranci nisu skresani. Da su skresani mogobi punom brzinom tu kladicu vuci po pnoj ravnici nije to nista za 539....pricam iz iskustva. A znam licno covijeka koji je vukao 5m kladu koja je kap izmedzu blatobrana stane.

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Zokii, koje Imt-e imas doma?
Ja bi se pak htel resiti Imt-a z dvora, ali mi nemre biti, zasad..

Sada dva komada 533, jedan oldtimer, a drugi 77 godište...... Moj ljubimac, Bela lađa ( kao kod Šojića ).... To je je motor, to je traktor, kada 533 upali to je muzika, uz to možeš valcer zaplesati na leru, ili ako voliš nešto brže dodaš gasa i eto polke...... A kada Zetora upališ, to se mam uzjebu sve seoske đukele i njime rastjeruješ čvorke sa brajdi....

Ma imo ja i 560, ali oficir pričao kako to puno troši u oranju, ako se ne varam 60 litara po rali, pa ga rješio..nisam ja rafinerija....

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Hehe zokii, sad sam se nasmijao, ali u pozitivnom smislu, ne podrugljivo..
Mozda i je 533 dobar traktor, ima ga moj stari, ali ga nikak ne odrzava pa je nikakav, zato mi se i zamjerio..
A ne mogu sve druge 533 suditi po tom jednom skartu..

Na vrh