Nema smisla raspravljati se tu s menom,ja sam stavil sliku kamere,ostalo nije vaša briga
Tino ovdje si cuo dosta kritika od ljudi sa puno zivotnog iskustva,,,
Ja cu ti prepricati samo jednu moju zivotnu situaciju gdje je do sudara doslo za samo 2-3 sekunde nepaznje,,,
Situacija Žabno, magistrala pravac prema Bjelovaru, vozio sam 50-60 iza jednog kombija sanducara (onog za građevince) vozimo se po ogranicenju od Cugovca, on prvi ja iza njega, mobitelirao nekoliko puta tijekom puta, preostao mi samo jedan poziv koji trebam primiti,,,
I tako vozimo se u Žabnu prosli centar kad zazvoni mob na suvozacevom sjedalu, vrijeme jesensko sumaglica koja curi, cesta skliska, automatski pruzim ruku prema mobu pogledam, to je poziv koji sam ocekivao, mobitel klizni a nisam se uspio niti javiti, pogledam ispred sebe kombi stoji, on stoji, pjesacki prelaz je u pitanju, kocim, klizim ko po ledu i duf, nabijem se ispod njega,,,
sva sreca nismo isli brze od 50 pa je i steta bila neznatna, komplet prednji kraj,,,
Hocu ti reci da vrag nikad ne spi, da mi je netko ovo govorio prije nebi vjerovao ali buduci da sam to dozivio vise na mob ne razgovaram u voznji,,,
mislim javim se ali prvo skretanje i tek onda razgovaram,,,
Zato bez ljutnje, pamet u glavu i slusaj starije da dugo zivis i dobro ti bude na zemlji,,,
: