neznam ko je kome otac, dosta toga im je isto, cak imaju disk kocnice nazad,
je istina,imam doma dif. od tristća i ima diskove što me ugodno iznenadilo
ajoj ...šta učini od uspomena200 000 i to u vrijeme kad ljudi nisu imali naviku mijenjati ulje redovno, niti je postojalo kvalietno ulje, zanimljivo
200 000 i to u vrijeme kad ljudi nisu imali naviku mijenjati ulje redovno, niti je postojalo kvalietno ulje, zanimljivo
Ne znam, bila su to neka druga vremena. Stari mi pričal da je on svoj prve aute, mazil, pazil, glancal, u Trst na servis, 2 puta godišnje promjena ulja, svaku drugu zimu zaštita postroja i tak to....gotovo mi je to sve skupa nevjerojatno, jer danas od staroga auto izgleda ko kanta za smeće. to se posebno odnosi na Alfasuda iz 73će....kad je bil malo dalje od doma, rijetko kad je stal muriji, koja je naravno imala plave tristaće:vragek:
nedavno prica lik u kaficu da ima alfu i da je sve moguce na njoj popravil,a ona je opet u kvaru .Ne znam, bila su to neka druga vremena. Stari mi pričal da je on svoj prve aute, mazil, pazil, glancal, u Trst na servis, 2 puta godišnje promjena ulja, svaku drugu zimu zaštita postroja i tak to....gotovo mi je to sve skupa nevjerojatno, jer danas od staroga auto izgleda ko kanta za smeće. to se posebno odnosi na Alfasuda iz 73će....kad je bil malo dalje od doma, rijetko kad je stal muriji, koja je naravno imala plave tristaće:vragek:
Toćno vakoga je imal: odlićan za ego, ali i stvoren za mehaničare
I ajde sam priznaj sam sebi , jel bi radije đir na ovom gore ili na ovomsvaka mu cast
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Kt_rerErOmM&feature=related[/YT]