Znači to je humano, a kad naši pilići imaju kvadrat svako za sebe i ubiješ ih trenutnom smrću, bez mučenja, to je nehumano.
Tebe i malog ne ubrajamo pod adekvatno razmišljnje jer jedan ima fobiju i noćne more na spomen ursusa, a drugi je uvjeren da je imt još uvijek zadnji krik tehnologije! [emoji23][emoji23]Ja tvrdim.
Samo prednji most. Motor je originalni, s boš pumpom, rekel bi, od Zetora 7340 (membrana povezana s turbinom).Mašina i prednji most IMT...
Znači neuračunljivi i glas se ne broji y):Tebe i malog ne ubrajamo pod adekvatno razmišljnje jer jedan ima fobiju i noćne more na spomen ursusa, a drugi je uvjeren da je imt još uvijek zadnji krik tehnologije! [emoji23][emoji23]
Poštujem Muhu kao kolegu i majstora, ali ovaj komentar ti je vrh!!Tebe i malog ne ubrajamo pod adekvatno razmišljnje jer jedan ima fobiju i noćne more na spomen ursusa, a drugi je uvjeren da je imt još uvijek zadnji krik tehnologije! [emoji23][emoji23]
Ti si jedan od onih korisnika Usranog, čul si moj glas i upustil se u ozbiljan razgovor vezan za Ursusa. Vjerujem da si shvatil da ja baš ne mislim sve ono kaj napišem :icon_wink:Poštujem Muhu kao kolegu i majstora, ali ovaj komentar ti je vrh!!
Bitno je da se kuži zajebancija, a u svakoj zajebanciji ima i nekaj istine! [emoji23][emoji23]Ti si jedan od onih korisnika Usranog, čul si moj glas i upustil se u ozbiljan razgovor vezan za Ursusa. Vjerujem da si shvatil da ja baš ne mislim sve ono kaj napišem :icon_wink:
Ali da imam porođajne muke na spomen Ursusa je istina giggle):