• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,269
Treba mu zrak zatvorit.. Najbolje na usisnu granu neku krpu i začepit dok ne crkne..
A i ovo na videu mislim da nije iberturaža, nego tjera neki stroj preko kardana, al se vlasnici malo iživljavaju na njemu..

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,806
Ovaj tjera sušaru kolko mi se čini. Samo mislim da mu je to zadnje kaj dela nakon ovog sušenja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Neznam jel si gledal video kak klipove rade?
I onda se čudimo zakaj dugo ne traje sve skupa nakon generalke.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A jeste li gledali kako rade WC papir
Ja uživo.
Bil sam nekad u jednoj firmi u ZG, tri dečka i jedan skladištar su čuda delali.
Velike role su prematali na male i rezali na banzek na mjeru, a jedan je pakiral u vrečice. Ja nikad u životu tak uigranu ekipu nisam videl.
To kaj su oni premotali i zapakirali za tih par sati dok sam ja viličar popravil ja nebi potrošil dok sam živ....

Kak su delali lističe nekad neznam, a rado bi videl.
Ako imaš kakav link na video slobodno ga postavi da vidimo

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945
Davno sam vidio kako u Indiji jedan Švabo radi WC papir, nemam adresu! :eek: :unsure:
Mislim da nije niti za prkno obrisati!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
A si skontal masku 🤭

A gle ove, pravi centrifugalni ljev

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Gledao danas ,mogu ti reci da je ovo malo jača firma imaju mikrometar i subler 😄 😄 ovi ostali obicno nemaju .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ali tak su se nekad cilindri radili, onda su i valjali, a ovo danas rupa na rupi.

Najnoviji postovi

Na vrh