Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,417
Malo iz strojarnice 🚤🚤🚤🚤
Da si kak god veliki meštar za uvo upogonit treba godišnja plačaMalo iz strojarnice 🚤🚤🚤🚤
To nešto slabo, rekao bih do 30 m? Ja sam s kruzera došao, 250 m, četiri generatora od 9,6 MW, evo vidi klipiće...
View attachment 56021
View attachment 56022
Pa i na ovom je tako, bez problema uđeš u motor, klip si vidio, ima 9 cilindara, svaki cilindar u dnu ima revizijski otvor. Rekao bih otprilike 4 m visine, 10 dužine i 2 širine.Šteta kaj nisam slikal prije par godina kad je prijatelj radil motor od scanie marine, da to vidiš staneš u cilindar i još moraš imat lojtru za van izaći🙂cilindar 2 metra skoro.
A tek kakve je motore radila moja bivša firma,za ruske nuklearke,motori koji su u slučaju havarije hladile reaktore.Šteta kaj nisam slikal prije par godina kad je prijatelj radil motor od scanie marine, da to vidiš staneš u cilindar i još moraš imat lojtru za van izaći🙂cilindar 2 metra skoro.
Nekad radili odljevke i mehaničku obradu dijelova brodskih motora, dijelova kormila i tak..A tek kakve je motore radila moja bivša firma,za ruske nuklearke,motori koji su u slučaju havarije hladile reaktore.
Adriadiesel d.d. - Servisi i remonti
Servisi i remonti Adriadiesel pruža usluge održavanja i servisa diesel motora, kompresora, pumpi te ostale energetske opreme. Generalne remonte...www.adriadiesel.hr
Kak se tu skidaju karike? I jel karika ij jednog dijela ili više?To nešto slabo, rekao bih do 30 m? Ja sam s kruzera došao, 250 m, četiri generatora od 9,6 MW, evo vidi klipiće...
View attachment 56021
View attachment 56022
Nemam blage kako se skidaju, ali znam da su iz jednog komada, ima glavne i pomoćne kontrolne karike. Inače sam radio kao komunikacijski/IT časnik za IT infrastrukturu, PA, vatrodojavu, radio, satelitsku i mobilnu vezu,... Jedno od zanimanja gdje je cijeli brod "tvoj", a ne samo dio.Kak se tu skidaju karike? I jel karika ij jednog dijela ili više?
Tako su i nama tajili znanje na željeznici kad sam počeo raditi. Kad je neki kvar na uređaju onda nas pošalju da tražimo kablove ili da sređujemo skladište. Bojali su se da mi nebudemo bolji majstori od njih. Žalosno. Zato nam je između ostalog država tu di je sada.....Stari su svi otišli u penziju, od ovog šta je ostalo nitko ne zna popraviti te motore ili napraviti remont na njima.
Njih par penzionera koji još mogu, rade honorarno i idu po terenu. Jedan od njih je i bratić od moje matere, pričao mi je ovo ljeto o tome i situaciji u kojoj je firma. Njima još plaćaju jako dobre novce da odrade te neke poslove a zanimljivo je da "mlade" radnike ne puštaju sa njima na teren da nešto nauče a ima njih par koji imaju volju.