Nije do toga, ali simpatično zvuči.Rano si poćel! Ima još dana do Badnjaka!![]()
Nije mi ni do crnih ni do crvenih, jer osobno mi je dosta HRVATA od zanata , I Jugoslavena od zanata, I znam @plus da ne postoji niti jedna udruga ili što već koji bi donjeli nekakvu pomoć u vašu kuću, a da bi pristali nato da počnu diktirati pravila ekonomije i obrazovanja društvenih relaciji u vašoj kući,i to cijenim kod vas.Prije nego počnete piliti svoju granu na kojoj sjedite, razmislite malo o ovome, kako vam je bilo i kako vam je sad
Po tome smo Vi i ja gotovo jednaki.Nije mi ni do crnih ni do crvenih, jer osobno mi je dosta HRVATA od zanata , I Jugoslavena od zanata,
Bio sam izgleda i ostao nešto kao don kihot. Nisam se okretao kak' je vjetar puhao i radi toga nisam žalostan, možda samo malo ponosan, a drugi mi radi toga sigurno budu konstatirali da sam bio i ostao nepotrebni bedak, čim nisam, dok su bile prilike, prakticirao: "uzmi, sve što ti život pruža".
To su ukupni iznosi koji su podijeljeni. Naravno nisu svi dobili jednako u odnosu na proizvodnju. Oni bliže vladajućima su međusobno podijelili većinu toga novca. Taj novac uplaćujemo EU i još ćemo ga dugo uplaćivati. Poljoprivredni proizvođači (većina) koji nisu bliski vladajućim strukturama nemaju gotovo nikakve koristi od gore navedenih milijardi.Taj dva put uzastopno postavljeni prikaz paljenja zastave EU od strane poljoprivrednika iz Francuske je valjda "neka ideja" za HR poljoprivrednike kako bi se trebali početi ponašati?
Prije nego počnete piliti svoju granu na kojoj sjedite, razmislite malo o ovome, kako vam je bilo i kako vam je sad, koristim podatke s Interneta:
View attachment 87252
View attachment 87253
View attachment 87254
Tko i dalje EU ne voli neka izvoli, moderno je u ove dane u HR navuči crnu jaknu s kapuljačom, zamaskirati lice i kao biti glavni nasred ulice?!