• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
lijepo kaze: "drive her like you stole her" :icon_mrgreen:
neznam jel to samo radi kamere tako voze, ali posto pruzaju usluge, vjerojatno jure za hektarima..
u svakom slucaju frajer ima jako jako dobre filmice :icon_thumright:
jos kad bi se na netu mogao pogledati kompletan dvd..

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Dečki pa to su sve radni strojevi i oni služe za rad,da bi nama ljudila što više olakšali rad. Nekažem da se ti strojevi moraju lomit i trgat da bi se kupovali novi za 5god, to rade samo oni koji imaju novaca kao recimo Todorić.
Mi manji poljoprivrednici gledamo da naš stroj što duže traje jer nismo u tako dobrome položaju kao neki veći proizvođači,koji mogu svakih 5godina kupit novi traktor. A na videu se vide novi strojeve što dokazuje da su u jako dobrome stanju u financijskome pa imaju mogučnosti kupovinu novih strojeva,i zato se ponašaju tako kako se ponašaju prema novome traktoru ili stroju.

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
hahaha, mislim da žudimo za ovako malo prašine :(giggle):
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=uIK0wSTtZUY[/YT]

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,392
dao bog da je bude,nemogu taj snijeg ni kisu trpit...i sve mi se cini da cemo kasnit sa ovodogišnjoj sijetvom :p

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
Pa ovih godina je bilo sve ranija sjetva i na to smo naviknuli, ako Bog da mogle bi biti sjetve onako kako su bile prije 10-tak godina, ovih se godina dalo ranije, ove neće..

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,392
Pa ovih godina je bilo sve ranija sjetva i na to smo naviknuli, ako Bog da mogle bi biti sjetve onako kako su bile prije 10-tak godina, ovih se godina dalo ranije, ove neće..

a mi smo uvjek drljali pod kraj 4. mjeseca i sijetva je bila od 15.5. pa na dalje...al izgleda da ove godine nist od tog

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
117
Patlidžane ocito. 5 i 6 mj samo kultiviranje i prskanje. da je dobro vrijeme vec bi posijano kod mene davni dana bilo

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
uopče nije problem tako voziti ,ako su prilazni putevi i poljski u takvom stanju ,a kod mene sad ne možeš bez dupljaka doći do polja ,brijeg,nagnuto,voda oderala puteve koje općinski stroj nikako dovesti u red samo mrlja po njemu kad je sezona posla,ali i kad je suho svaki teret preko 1 vagona bez 100 ks nema šanse izvući sa polja:icon_hang::icon_hang:

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
evo jedan video gdje sajla puca prilikom slepanja, doduse nije pukla do kraja nego mozda 30% pletiva, ali je grunilo! u petrijevcima pokraj osijeka, tocno malo dalje od ravlićeve mesnice, a na kraju je morao doci traktor od ravlića povuc veliku busilicu... no to u drugom videu!

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=bD1k9BN3WBM[/YT]

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Eto kako se radi u europi :mur::mur:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=8dk6hrdqJ7Q[/YT]

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,501
Trebali su još 2 traktora zakvačit pa to posijati ko ljudi..:D:

A je me uplašio ovaj na kraju što viče..:mur:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Nekada je to i dovoljno da jedan čovjek pomogne odozada gurat,nebi vjerovali ali pomaže.

Najnoviji postovi

Na vrh