Jel radi na pokucni ili prek žice?Ja imam na moru u vikendici video nazor sa 4 kamere, imaju mogućnost live previewu, imaju paljenje na pokrrt, noćno snimanje i konstantno snimanje 0-24h,imam 2harda 2x 2TB.
Na mobitel imam stalno uvid i preview.
E sad je zajeb kaj sam moral i bezični internet kupit 50GB mjesečno plaćam t-com. I ja zadovoljan, od kad ga imam netrebam ni na more iti kaj se mene tiće.
8 baterija drži samo mjesec dana?u lovačku idu baterije i drži skoro mjesec dana...ako imaš karticu, i tak moraš svaki mjesec ić to malo raskopat da karticu nadoplatiš...
ja sam svoju smontirao i kupio osam punjivih baterija, jedan komplet je u kameri, drugi u pričuvi i na punjenju...
šalje na e-mail, makar slike nisu bogznakakve, ali vidiš kad ima neki muving...
Ja ti preporučam vrhunsku firmu..Reolink..ja imam već 3 godine Reolink Go Plus,sa solarnim panelom.Baterija je kao i 1 dana na 100%.Meni je dovoljno mjesečno 1 gb,jer snimam samo kad nisam doma na senzor pokreta,ili ponekad pogledam uživo. Simpa Bon plačam mjesečno 3 eura za 1 GB. Reolink Go Plus - vanjska bežična 4G kamera | alex.shopPlaniram kupiti tu lovačku kameru da mi snima el. pastire vole ukrasti akumulatore.. Gledao sam ima modela da ide 8 baterija u kameru i veliš tako malo drži? Našao sam info da 6mj drži..