• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vinkoprom kineski motokultivator

reCenter

Član
Tu od
2 Srp 2011
Poruka
117
Vinkoprom nudi, trenutnu u akciji, za 4000 kn motokultivator snage 5kw, u kompletu sa plugom, rajcerom, gumenim i metalnim kotačima, motičicama za frezanje. 2 god garancije. Šta mislite ima to smisla uzimati?
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,717
Kažu da nije neka kvaliteta. Bolje kupit Hondu 420/450 rabljenu.Bila nedavno na fejsu očuvana 450 za 4000 kuna.
 

reCenter

Član
Tu od
2 Srp 2011
Poruka
117
Pa sigurno nije kvalitet, e sad koliko je loša to je pitanje, opet 2 god. jamstva daje neku nadu da možda nije zadnje smeće.
Imao sam mio F620 do nedavno, ne znam šta bih rekao, svako malo neki klinac se pokida, nije nužno ni neki preskup kvar ali dijelove sve teže naći i naravno živcira stalno popravljanje... na kraju radilica ošla kvragu. Uglavnom koliko sam ju koristio toliko sam i šarafo po njoj, a to ne bih više, doduše možda jednostavno nisam imao sreće, no to su strojevi stari po 30 i više godina.
Zato bih sad rađe novo, koristio bih ju uglavnom za prevesti poneku sitnicu, trave za koze i živinu, granje iz šljivika, par tački đubra da ne moram ručno gurati, ne bih orao, frezao.
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,717
Da ,tako za lakši prijevoz će biti dobra. Npr. na 36 mjeseci ,,izađe rata 111 kuna.
 

Najnoviji postovi

Na vrh