Ivan_Kos kaže:swizach pa koji k... si danas radio u vinogradu sa ovim podrivacem..?? :scratch vidim da si i njega lijepo polomio.. :mrgreen: a jebote..
Ivan_Kos kaže:hehe, bez uvrede ali mislim da si isao raditi gluposti! 8) ako si vec htio podrivati imas vremena za to u 10. i 11. mjesecu covjece, kud zuris, vidis da je koma sad od ovih kisa.. da, sad sam skuzio makar mi je jos bilo cudno da si bas tako zapeo sa podrivacem za stup.. :scratch vidio sam bas takav Agrim podrivac neki dan kod Pavina u jaski, cini mi se ok samo ja ne trazim podrivac nego orude za naoravanje/odoravanje, kao sa fotki sto je slatky stavio prije koji mjesec. pozabavit cu su time malo vise za 2-3 tjedna kada mi produ berbe.
slatky kaže:Ivan_Kos kaže:hehe, bez uvrede ali mislim da si isao raditi gluposti! 8) ako si vec htio podrivati imas vremena za to u 10. i 11. mjesecu covjece, kud zuris, vidis da je koma sad od ovih kisa.. da, sad sam skuzio makar mi je jos bilo cudno da si bas tako zapeo sa podrivacem za stup.. :scratch vidio sam bas takav Agrim podrivac neki dan kod Pavina u jaski, cini mi se ok samo ja ne trazim podrivac nego orude za naoravanje/odoravanje, kao sa fotki sto je slatky stavio prije koji mjesec. pozabavit cu su time malo vise za 2-3 tjedna kada mi produ berbe.
jedna poljuprivredna trgovina u Iloku uvozi i prodaje takve vinogradarske plugove
Ivan_Kos kaže:slatky kaže:[quote="Ivan_Kos":qpxvtje3]hehe, bez uvrede ali mislim da si isao raditi gluposti! 8) ako si vec htio podrivati imas vremena za to u 10. i 11. mjesecu covjece, kud zuris, vidis da je koma sad od ovih kisa.. da, sad sam skuzio makar mi je jos bilo cudno da si bas tako zapeo sa podrivacem za stup.. :scratch vidio sam bas takav Agrim podrivac neki dan kod Pavina u jaski, cini mi se ok samo ja ne trazim podrivac nego orude za naoravanje/odoravanje, kao sa fotki sto je slatky stavio prije koji mjesec. pozabavit cu su time malo vise za 2-3 tjedna kada mi produ berbe.
jedna poljuprivredna trgovina u Iloku uvozi i prodaje takve vinogradarske plugove