Cijena sigurno nije 400e ko ovom hiundayu u agronomu.
Šta kažete na tog??
Ostavite se skupih...
ebaj ga.
Dok nije bilo miniwaša pod krovom sve je bilo isto , ali nije .
Kad je došao , sve je bilo isto kao prije , ali nije.
Kad je dolazio bilo je na vagi da li mi to treba , ne treba -treba .I došao je .
Kad je došao gdje ga postaviti svugdje smeta , prostora je malo , ali našlo se .
San je bio nešto kao ovaj gore wap na temi s toplom vodom ali gdje bi metnuo tu veliku kutiju koja bi samo smetala .
Strojevi te generacije s toplom vodom su uglavnom manjih protoka u odnosu od onih bez grijača i tu je mala zamka , Nakon spoznje te informacije , više mi nije bilo žao kaj sam odustao od tople vode i velike kutije .Naime ima u toj kutiji dosta điđe miđe koja može zadati glavobolje ,I tko prati nisam nikad nikome sugeriraro toplu vodu.Tada za razliku u cijeni mogao sam uzeti par sto litara dimera kojeg ne može zamijeniti topla voda .Znam kaj može topla voda, šogor je imao možda istog tog wapa u autopraoni .
A pere sve , od terase, stepenica , plastičnih stolica , tepiha , usranih vila iz štale , roštilj, ne smijem zaboraviti roštilj ,kod šogora smo i svinju prali poslije brijanja , odštopavanja kanalizacije ...sve redom od mašte , dijelova , traktora do četke za WC , bude kao nova .
Uglavnom , zlu ne trebalo sad imam dva komada .