• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
44

Ovaj tjedan mora pasti odluka na jednog.. Kojeg bi preporučili?

Pranje traktora i priključaka...

Ja si gruntam dal da uzmem sheppacha

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
44
Teško da si prezadovoljan. Imam to sve a efekt je nikakav. Dimer je zakon. Ta pjena izreklamirana kao profi je smeće. Pjena je kao maglica, ne lovi se za površinu, nestaje u 2 sekunde, curi kao obična voda, a ne opere ništa, malo prašine pobere što bi i čista voda. Čak sam probao i s čistim koncentratom pjene i razrijeđivati u raznim omjerima, isto sve, ne stigneš spustiti pištolj da prebaciš na pranje vodom, ona je već iskapala i nestala. Služi možda za oprati bicikl, auto koji je pran prekjučer pa da uzme prašinu i vrati malo sjaja i tako. To po mojem iskustvu nema veze s pranjem koje se očekuje i za novac koji je u pitanju. Ja sam znao u pjenomat staviti obični auto šampon s voskom i daje bolje rezultate nego ta pjena.
52290ba1-993a-42f0-985e-a98fa1d5954a-1_all_32998.jpg
1000032650.jpg 1000032177.jpg
Ja perem s nertom aktivnom pjenom, i radi posal. Samo da imam jaci minivash bilo bi vrhunski

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,891

Ja si gruntam dal da uzmem sheppacha
Uzeo villagera I nisam požalio

Najnoviji postovi

Na vrh