• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

kicokico

Novi član
Tu od
17 Svi 2017
Poruka
1
Pošalji mi broj bošiste i gdje se nalazi
Pozdrav

Koji ti je broj telefona savoris treba mi da se dogovorimo da mi pregledaš vladimirec kupio sam ga proje tri mjeseca ja se nalazim u Brčkom moj telefon je 065-726- 226
Pozdrav Krsta Jefimić

Posljednje uređivanje od moderatora:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
Nisam ja mehaničar prijatelju , ja nabavljam i prodajem dijelove,

Neznam kojeg bošiste trebaš broj?

Nikola2507

Novi član
Tu od
17 Ožu 2017
Poruka
8
Re: Glava cilindra vladimirca t 25

Pozdrav svima,prije par dana kupio sa Vladimirec t25 sa jednim mjenjacem 1984 god.Prilikom oranja i kada radi na jacem gasu baca vatru na auspuh i crn dim pa me zanima kakav bi mogao biti kvar.I pogonske gume su 14.9-26 da li da stavljam manje?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
A ima li dovoljno snage pri tom pušenju ili izgubi i snagu?

Zgodne su to gume , mislim da ti one ne prave problem.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
tak se ponaša moj stari dajc kad ga preopteretim...al sa originalnim auspuhom to ne bi smio raditi...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
Evo i kod mene igranka , neće kardan da uklopi , kada sam skinuo onaj izlaz sa ricnovima unutra je sve u redu mada sam mislio da su zubi skršeni.
Izgleda mi kao da je se ona kardanska osovina kompletna pomjerila prema naprijed pa obujmica nemože obje ricnove da sastavi.
Čini mi se da je problem u ležaju koji drži osovinu na sastavu kutije diferencijala sa rezervoarom hidrauličnog ulja. Kao da je on upao unutra.

Nikola2507

Novi član
Tu od
17 Ožu 2017
Poruka
8
Na snazi ne gubi ali cim je veci gas ide crn dim,a pali bez problema i ne trosi mi ulje i ne dimi na iberlauf.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
pozdrav ljudi.. zna li netko dimenzije semeringa spojnicke osovine i semerina male poluosovine u bocnom reduktoru

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
si frezal u tvrdom...pa nabilo i frezu i kardan?:(happy):

Naravno da jesam , ali nisam ''nabijao'' kardan pošto na to jako pazim , vjerovatno od ''umora''.
Nisam uspio izvući ležaj van sa vanjske strane , neznam dali ga nešto drži sa unutrašnje , koliko se sjećam nema ništa i trebao bi izaći ali neće.
Čekam @vicu da se javi pošto je on to skoro vadio pa da kaže kako je išlo.

Na snazi ne gubi ali cim je veci gas ide crn dim,a pali bez problema i ne trosi mi ulje i ne dimi na iberlauf.

Onda bi za početak trebao malo smanjiti dozu na pumpi , a kasnije možda poštelati ventile ili ih čak malo ušlajfati.

pozdrav ljudi.. zna li netko dimenzije semeringa spojnicke osovine i semerina male poluosovine u bocnom reduktoru

45X65X10

dobrodol

Član
Tu od
22 Sij 2014
Poruka
92
Nisam Savoris, ali njegovo se odnosi na semering spojničke...
A evo i oznake semeringa poluosovine u bočnom reduktoru:
70x95-1

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
Ja sam razumio da ga zanima onaj prema kočnici.

Evo ja izvukao onu kardansku osovinu , džaba sam skinuo poklopac mjenjača , trebalo je samo da se skine rezervoar ulja ali jbga , škola se plaća.

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
uhh izgleda da su mi poslali krivo iz trgovine... dobio sam 70-90, za reduktore 4 komada i 50-70 za spojnicku iz mjenjaca dva komada...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
Na točak idu dva komada 70-95 , na poluosovinu 45-65.

Na spojničku koja ulazi u mjenjač ide 38-58.
Na pogon hidraulične pumpe dva komada 50-70 (onaj dio oko spojničke).

luka009

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2013
Poruka
1,322
Na t-25 zablokirala brava mjenjaca (sa desne strane). Skinuta i klip ni malo da se pomakne. Naspticao sa WD-40 i nista. Jucer stavio u naftu (lozivo ulje), danas udarim i nista.
Kako bi bilo da sa druge strane probusim rupu i izguram ga van - kako rupu zatvoriti.
Dali postoji neka caka da se odradi ovaj dio posla.

Hvala.

gordan1982

Član
Tu od
30 Sij 2013
Poruka
366
Ejbga. Ja to odpelal prije tjedan dana na otpad. Ispravna bila,ali mi smetala.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

dominik1993

Član
Tu od
26 Velj 2016
Poruka
61
hvala savoris...daj mi samo reci jos jel imaju ti semerinzi u vecini trgovina ili samo onim sa ruskim djelovima?

Najnoviji postovi

Na vrh