• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Nedaj Boze da nam je zadnji,,,

Ima tu i nas koji smo mladi i jos uvijek zeljni zivota,,,:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Prava su se dvojica baš javila - jedan sav spretumban od drva i lješnjaka, a jedan stari pastuh bez potkova. :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Sve dok je u njima volje, zelje, htjenja i mogucnosti ne treba zadnji put prizivati,,,
Ne treba se niti saliti sa tim,,,

Nije mi samo jasno zasto je ZJ zahvalio za taj post, ccc,,,
a015.gif

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Bobić, zbog onog drugog :icon_blackeye: :icon_rofl:

No, evoi tebi jedna zahvala, da se ne srdiš :(handshake):

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ma ne srdim nego samo malo (pozitivno) provociram,,,:icon_rofl:

A i ne boj se ti onog drugog jer potkovan je taj svim i svacim, koliko sam mogao iscitati iz njegovih postova,,,
Rekli bi neki iz mase "zna taj gdi se vrag vrti" iako samo
a060.gif

daevu

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
491
neću imati drva do kraja zime moram ih kupiti
ne znam za vas ali ja imam drva samo još za 4 i 5 mjesec
za 6 moram kupiti drva

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Može se sada slikati - ja sam u sedam noći skurila 3 tisuće kuna u plastenicima.
Sinoć se termogeni nisu upalili - nadam se da se neće niti večeras.

A visibabe sam vidjela samo usput iz automobila.
Ili buda sada još cvale?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ne zmislim se kad sam zadnji put videl visibabe. Jedino zvončiće, njih ima kod mene.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
idući tjedan počinje proljeće
ali sad za stvarno

Jesi to mislio za danas?
Bravo prognozeru, pogodio si ko pas Rantanplan Taličnog Toma. :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Jadno i žalosno - kiša pada od podneva baš onako, pošteno, i od vuzmenke ove godine nije bilo ništa.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Eve ga,, kod mene trenutno nepada,,, al muze,, ko što mi Bosanci kažemo kad ljeva ko iz kabla (crevke),, nebi me iznenadilo da ujutro vidim i9 onog bijelog govanceta:icon_mrgreen:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
čitajte sa razumijevanjem

piše " idući tjedan "

Aha....

Napisao si svoju prognozu dvadeset četvrtog.
Danas je trideset prvi.
31-24=7
Tjedan ima sedam dana.
Danas je tjedan dana kako si obećao da će početi proljeće.
E pa lijepo mi ga izvoli dati - ja sam danas od jutra čekala da proljeće počne kako si obećao za stvarno, i ništ - samo grda hladna kiša.

Tražim odštetu za neispunjena očekivanja, potonule snove, lažnu nadu, i duševne boli.- kutiju rošera (griote sam jučer pojela pa mi nije do njih).:biggrin:

@Bosanče, ako te snijeg zamete, zovni, doći ću i spasiti te. :icon_e_wink:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Jo.
ti očito nisi bila u onom lokalu gdje je bil natpis:
"Sutra točimo besplatno pivo". :icon_pidu: :(rofl):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ih, tko bi očekivao od mene ovako inteligentne i intituivne da se palim na albanske svijećice.....jel........:mur:

PS:

Blagoslov Uskrsa vam želim.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I tako ja slušala prognozu za današnji dan, i guglala već par dana i čitala o njoj, i jučer predvečer se ozbiljno pripremila za nadolazeću najavljivanu apokalipsu - kišurinu ogromnu, pad temperature ozbiljan, i nadasve za orkanski vjetar koji ruši i nosi sve pred sobom.
Tako sam - po preporuci sa tv ekrana iz ustiju meteorologa - jučer po dvorištu pobrala i iza zaključanih vratiju sklonila sve što može letjeti po zraku kada ga snažan vjetar podigne: razne drvene i plastične gajbice, kontejnere od stiropora, kante - čak sam dvije plastične bačve koje stoje na jednom mjestu napunila dopola vodom da budu teške, dvadesetak tegli sa posađenim batatima stisnula sve jednu uz drugu, spozatvarala i povezala čak vrata i prozore na plastenicima špagama da ih tresavica od vjetra ne otvori slučajno, i nakon toga ušla ipak sa zebnojm od predstojećeg nevremena u kuću - imala sam jedno veoma loše i kritično iskustvo sa plastenicima jedne godine kada je malo falilo da dva odu u tri mp3 - i sjela na trosjed i pokušala se utješiti i relaksirati sa kutijom Choco Softines.

Rezultat - Choco Softines pojeden, od kišurine, orkanskog vjetra i strašnog nevremena od jučer navečer do ovih sedam ujutro niti slovca niti traga - malo je za sada smočen asfalt na ulici i trava u dvorištu, a kolka je temperatura vani do podneva neću saznati, a možda nti cijeli dan jer mi se ne izlazi iz kuće - vidim kroz prozor da lagana kišica sitno sipi, grane na stablima jedva da se pomiču, a ja odoh sada sebi i mužu skuhati kapućino i vratiti se u krevet - biti će ovo dan za zajedničko srkanje u krevetu.

Bem ti prognostičare koji su me svu preplašili.

Najnoviji postovi

Na vrh