• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,566
I kod nas bura sa Velebita nosi nešto bijelih g...na.
Kažu vuk zimu pojeo.:unsure:

Posljednje uređivanje:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,833
kod mene je od Nove godine dosada palo 210 litara po kvadratu...sve pliva...i to na zemljištu aluvijalne strukture, fini pijesak...osušit će se za par dana, ali mora prestat padat non stop...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,903
Krivi su tu dosta i sami ljudi...zaorali i zatrpali jarke uz cestu...iako palo je toliko da bi sigurno plivalo...ali bi se brze osusilo

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
Moje selo bilo večeras u dnevniku na HRTu,nismo zbog snijega skoro 2 dana bili bez struje

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,566
@mtd001 to je na TV-u bio iz sela onaj poljoprivrednik koji dijeli mlijeko jer mu se usirilo jer nema struje?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,566
Žao mi čovjeka i stvarno je nezgodna situacija ali za takve stvari on bi morao imati agregat i malo se pripremiti. Nije to ko kod mene gdje je bila krava dvije pa se snađeš. Znači palo je snijega dosta kad je takva situacija, kod nas su isto bili prekidi ali mi se čini zbog starosti pojedinih stupova a ne nevremena.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
A bome ni stupovi nisu u bajnom stanju a doslovno par km. od grada

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,566
Kod nas ih sad mijenjaju sa betonskim jer su ovi drveni već tko zna koliko puta mijenjani na papiru a u stvarnosti kod raznih kleti su, itd.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,493
Darijus me dao u razmišljanje koliko je to litara kiše palo od nove godine kod nas, i podaci s mjerne stanice kažu 65.3 L/m2, dakle cca. 10 dana da se prosuši, ali naravno da ne pada, a već je najavljeno za vikend 😑😂

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Imaju vatrogasci dobre pile. Jel Gornje Jesenje spuaada pod Ivanec? 😁

Najnoviji postovi

Na vrh