• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
I kod nas također, cijeli ovaj tjedan kaže promjenljivo vrijeme, uglavnom oblačno uz kišu.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Kod mene sad 17-esti put danas pada...10 minut sunčano, za pet minut se mrnji, i onda pada kiša iz nekakvog bzvz oblačića...sedam minut...😁

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nekoliko jakih bliceva, pa par jakih tutnjava i evo meni dobar izgovor pred suprugom, zašto sam pred kompjuterom. ;) Bome svako malo se ponovo prolomi pljusak... No znali smo da je za danas kod nas baš takva prognoza vremena.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Kod mene sad 17-esti put danas pada...10 minut sunčano, za pet minut se mrnji, i onda pada kiša iz nekakvog bzvz oblačića...sedam minut...😁
A ja cijelo popodne kosio travu,ni kapi kiše,bilo sunčano kod mene,ali su se prema Sloveniji valjali kišni oblaci.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Opći potop koji je sinoć pogodio Rijeku, grad koji teče - doslovno.
Nažalost odnio jedan ljudski život.😢

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Meni je Kupa opet sumnjva...to što je padalo u Rijeci treba samo prijeći malo preko brda i odmah joj je u slivu.:confused:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Baš čitam da je Kupa uzvodno probila sve rekorde od kad je mjerenja.
Znači da će bit opet cirkusa😟

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
U Ogulinu Dobra opet van korita...👎👎..
Dobra opet nije "dobra"...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Prije koji tjedan pričam s nekim direktorom *ebivjetrom u Hr. vodama, pitam ga za KA županiju i okolicu, hvali se da je sve riješeno i više neće biti poplava. Pitam ga do kada, samo je šutio... :D

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Najveću poplavu sam doživio pred desetak godina ono Kupa-Odra!
63 cm je falilo da uđe u dvorište. A iz susjednog sela sam zamoljen da prijevoz čamcem, ako bude potrebe, a njega sam mogao gurnuti u vodu preko ceste 50m

Najnoviji postovi

Na vrh