aglomeracija Mane, aglomeracija je to...palo je 30 litara kiše po mjernim postajama u gradu, i izazvalo haraus...pa ko je tu više lud!Oni koji znaju gdje je bolnica, znaju da je na brdu. Kod skretanja za nju je voda izbijala iz šahtova, a ovako je u podnožju
Žena mi išla oko pola 4 s posla,od Mostanja do Poljica bio potop ali bez tuče, čuo sam da su Ladvenjak i Zastinja dobila tuču.U Karlovcu potop, okolica bilo i tuče.
Sutra ćemo vidjet jel to to za ovu godinu po poljima ili ćemo se još malo mučiti🫤
Ma znam ja sve, sve je meni jasno. Kako kaže uvaženi gradonačelnik, struka se sluša i kak oni kažu tako je😡aglomeracija Mane, aglomeracija je to...palo je 30 litara kiše po mjernim postajama u gradu, i izazvalo haraus...pa ko je tu više lud!
Malo prije pola 4 je i Poljice dobilo porciju tuče.Žena mi išla oko pola 4 s posla,od Mostanja do Poljica bio potop ali bez tuče, čuo sam da su Ladvenjak i Zastinja dobila tuču.
On samo pleše kako drugi svirajusa našim gradonačelnikom ratujem već treću godinu zbog sustava obrane od poplava grada Karlovca, većeg nestručnjaka u gradu nisu mogli naći...
ja sam jedan od onih kaj su zakomplicirali mjeru 8 (pregradu Brodarci) i kaj stalno viču NE ZIDOVIMA I NASIPIMA OKO NAS
Današnji stručnjaci su valjda i prije corone polagali stručne ispite online. Vidljivo je to
Primjer Maslenički most,kad su počeli projekt i uvodna mjerenja, lokalni čobani i ribari su im rekli ni za živu glavu tu graditi, tu je udar bure naj jači,I sad imamo to što imamo, a stari most uvjek otvoren. Još jednom ponavljam "knjige čitajte ,seljake pitajte"na sve strane a biće još i gore kakvi stručnjaci dolaze. Svaka čast izuzecima.
Puno rjeđe nego novi,puno puno rjeđe.I stari most se zatvara kad jako puše,
I ta je cesta rekonstruirana navodno na bolje, podignuta 3-4 metra u visinu,I od tada puno nefunkcionalnija. Tako da bi nešto tvrdili morate znati neke parametre.jer ako se zatvara dionica D14 (Jasenice - Zaton obrovački)