• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,625
Kod nas je prije 9 sati još bilo minus 4, sada mi mob pokazuje minus 1. Snijeg je nestao proteklih dana ovdje na dvorištu.

1000031036.jpg
1000031038.jpg

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,171
Kod nas je bilo -6. Sutra i sljedećih dana se još očekuju slične temperature, a već u subotu opet zatopljenje, čak do +12 kroz dan, jutra nešto malo hladnija.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,989
Upravo slušam ove iz DHMZ-a i za nedjelju na ponedjeljak za naše područje je najavljeno cca 20-tak cm snijega, za gorje i pola metra. Temperature će biti u padu i po onome što se najavljuje moglo bi oko - 10 biti svako jutro. Konačno nešto prave zime ako se prognoze pokažu točne.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,417
A još ga nešto ima, bilo bi dobro da sad na ovu zamrznutu zemlju padne suhi snijeg, e to bi bilo super

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,625
Nema zime dok je suhe grabrovine
View attachment 87495 View attachment 87496
Zakaj proizvodiš toliko dima?

(Ne, ne zajebavam te, pitam ozbiljno i iskreno. Može se kuriti s drvima punim gasom, a skoro bez dima.
Evo ja sad ne kurim, a supruga je ovladala "tom tehnikom" odmah, u prvom danu, susjedi i dalje nemaju pojma da mi kurimo non stop, da ne kurim ja nego kuri ona...
Nemoj se sad razljutiti na mene, ipak je Stara godina, samo sam primijetio, a zapravo - nije me trebalo biti briga.)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,417
Nemoj se sad razljutiti na mene
A što bi se ljutio, svaka primjedba je dobrodošla😉

A sad mi je jasno zakaj su pri nama tolike magle: pa ti proizvodiš oblake ;) :ROFLMAO:
Jelovo trešće i kanta oklasaka bačena u peć, i kako da onda ne dimi 😂

Najnoviji postovi

Na vrh