• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zašto IMR motori teško pale u zimi

Majetic123

Novi član
Tu od
18 Sij 2020
Poruka
8
Provjerio sam dobro je okrenuta naso sam crtice za kut paljenja ,na kojoj mora bit da je idealno ufazen

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Ko te to slagao da je na svakom traktoru isto,kad si menjao lanac

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
185
Provjerio sam dobro je okrenuta naso sam crtice za kut paljenja ,na kojoj mora bit da je idealno ufazen
Na sredini crtica probaj ako je dobro ufažen na lancu

Majetic123

Novi član
Tu od
18 Sij 2020
Poruka
8
Lanac je stavljen nov i lancanici i spaner na iste oznake kao i stari lancanici ,radilica kajla gore,bregasta na oznaku gore i desnn na lananik i lancanik pumpe desno na deklu nema lufta ,ventili postelani,dimi al nece da sastavi

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Crtice su uvek tu nego kako si proverio da si dobro okrenuo pumpu

Majetic123

Novi član
Tu od
18 Sij 2020
Poruka
8
Na istoj strani di ima puno crtica na fiberu tu stoji na pumpi crta i kad je paljenje na prvog cilindru pumpa pocne naftu bacat na diznu

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Na istoj strani di ima puno crtica na fiberu tu stoji na pumpi crta i kad je paljenje na prvog cilindru pumpa pocne naftu bacat na diznu
Ako je tako onda bi morao da upali bez obzira da li je pumpa crticu gore ili dole posle se fino podesi paljenje gde se najbolje pokaže,si probao na vuču da ga upališ

Majetic123

Novi član
Tu od
18 Sij 2020
Poruka
8
Nisam ga sastavil cjelog da moze vozit provat cu ga sklopit i podesit tako na fiberu pa na slepanje ako upali onda cu vidit kako najbolje pali crta gori il crta doli,na koliko mu se stelaju ventili usisni i ispusni?

roki

Novi član
Tu od
4 Velj 2020
Poruka
28
kako se iz broja traktora imt 533 sa pločice može znati koje je godište moj broj počima sa 80

volvo

Član
Tu od
3 Tra 2016
Poruka
90
Lp imam upit vezan za store 504 imr dm33t!!! Problem je sljedeci traktor zadnjih cca 25 % gasa pocne dimit i ko da lagano trokira, pucketa!!! Dimi posteno i kod uzbrdice gubi snagu a na ravnici samo dimi ! Paljenje s grijacem je ok, kad ga upalim hladnog dimi na leru cim ga ugrijem prestane! Hladan motor na leru ima 3,8 bara pritiska ulja ,na pol gasa 4 bara, kad je topli 1-1,5 kad je jako opterecen spusti ga na 0,5 bara!!! Kaj se tice defektaze do sad sam probal bez zracnog filtera isto, svi lajtunzi od goriva ocisceni! Bos pumpa i dizne bile na servisu !! Probao zakretat pumpu prema motoru ali samo 1 do 2mm dalje nejde zbog orginalnih metalnih lajtunga!!! ,pa ako ko ima kakvo rijesenje problema super da i traktor ima navodno 4tisuce radnih sati!!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pošto na velikim okretajima stvara probleme, a ne vidim na spisku poslova koji su rađeni, probaj mu preštelati ventile.

volvo

Član
Tu od
3 Tra 2016
Poruka
90
Pošto na velikim okretajima stvara probleme, a ne vidim na spisku poslova koji su rađeni, probaj mu preštelati ventile.
I ventile smo postelali!!! Mada se brzo rastelaju,ali ne strasno!!! Moguce da je u glavi problem?!

Najnoviji postovi

Na vrh