• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zašto su NH koji su sklapani/napravljeni u Turskoj toliko jeftini?

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
6
Pozzzz,vidio sam ih par na youtube videima,jedan TT50 dođe kod nas 12.000 eura! A sličan model koji je rađen u EU,minimalno 30.000 eura,samo da još nadodam,u videima i na google-u piše da imaju sve isto,motor,sve...Također,vidio sam i TT60 modele koji se prodaju kod nas za 16.000 eura sa samo 250 rs....Ako se nekom da,neka mi objasni:).LP

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,478
Pošaljem te ja k svojem rođaku pa ćeš vidjeti iz prve ruke kakva je to roba, nakon par godina hidraulika prestala raditi. Za kabinu nema dijelova jer je sklapan od tko zna čega i tako. Uglavnom koliko vidim nisu neko cvijeće.

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
6
Išo sam malo gledat,na youtube i vidim da ih Turci muče ko ne znam što....Kod njih su max 2017 godište...A kod nas bi se nažalost raspali i da su bilo koje godište....Po meni armatrac je najbolji turski brend traktora,a kolko čujem Bašak i Hattat nisu loši,a većina ljudi u Turskoj ima Fe 35 ili nekog Uzala,pa možda ih niti narod ne voli toliko :)....

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,478
YouTube treba uvijek uzimati s dozom rezerve, nije to baš sve ni istina a ima jako puno režiranih stvari da ljudi nasjednu. Sve ovisi kakve si sreće, ne razmišljam uopće o kupovini novog traktora jer nemam sredstava za njega a i bojim se kupiti nešto čega nema u nekim količinama. Jer ako ih ima par komada od kud za rezervne dijelove, možda se neće kvariti ali ipak treba i o tome razmišljati. Kod nas tu ljudi samo SDF grupaciju uzimaju za nove i ima ih ko blata, a životinja , i zemlje je sve manje obrađeno nažalost.

Lovro Vdović

Novi član
Tu od
24 Svi 2024
Poruka
6
Ma nama ne treba neki veliki traktor,Neki od 50-60 je dobar za nas,najbolje uzet nešto provjereno i to je to

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,379
Nemoj, molim te, citirati prethodne poruke, već samo napiši odgovor na dnu teme.

Najnoviji postovi

Na vrh