• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zdravlje

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Otvaram ovu temu jer nemogu naći nešto slično o našem zdravlju, budući je ono najveće bogatstvo, pa možemo razmjenjivati savjete, kao i stare recepte o nekim bolesitima,
Ja počinjem o srčanom infarktu, budući je u posljednje vrijeme puno poznanika otišlo na taj način,Ujedno zanimljivo nijedna poznanica..nikad čuo da je neku žensku uhvatio srčani....Neće grom u koprive...
http://www.portaloko.hr/clanak/proc...ako-prezivjeti-infarkt-kada-ste-sami/0/72509/

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,068
Otac mi preživio infarkt,dosta jaki,što je imalo za posljedicu operaciju srca. I eto,prošlo nakon toga 15 godina,i uz redovite kontrole i pravilne prehrane još uvijek naganja kokoši po vrtu. I što je najvažnije,dosta rekreacije u vidu šetnje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,112
zanimljivo nijedna poznanica..nikad čuo da je neku žensku uhvatio srčani....Neće grom u koprive...
http://www.portaloko.hr/clanak/proc...ako-prezivjeti-infarkt-kada-ste-sami/0/72509/
Nemoj tak grdo o svim našim divnim ženama :icon_mrgreen:
Moja je draga punica (to malo od milja jer prema meni je uvijek bila i dan danas je više nego jako korektna osoba) imala pred-infarkt, završila je kod nas u bolnici, nisu joj više dali da mrdne na svojim nogama. Čekala je dosta dana u bolnici poziv u ZG. Operirana je u ZG, koliko vidimo izvrsno se oporavila. Gadno su ju izrezbarili.
Za koji dan iza prvog maja ide na 3 tjedna u Krapinske toplice na daljnju rehabilitaciju.
Eto samo mali primjer da i žene nisu imune na takvo što.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kakvi god infarkt bio - od srca je ....

moram reč da se ne bojim tih stanja , bojim se samo inpotencije , ne radi nje.bože sačuvaj , nego kad ona nastupi krene sve ovo drugo

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,078
Kad je već otvorena tema da i ja napišem malo iz osobnog iskustva. Početkom ožujka i ja sam imao pravi infarkt "od srca" i preživio sam samo zahvaljujući tome što sam u pravo vrijeme bio na pravom mjestu - srce mi je stalo kad sam bio u intenzivnoj njezi na Rebru. Nakon toga su mi ugradili jedan stent i bio malo u bolnici i sad idem na rehabilitaciju u Srčanu u Draškovićevu. Za sad::icon_syda:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Od kad sam u mirovini, Bogu fala, ja sam se i psihički i zdravstveno i fizički oporavil. Ovo fizički mi baš i nije drago, al ove dvije kategorije prije zatomnjuju ovu treću .

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,823
Kolega,
sad kad si se riješil stresova vezanih uz zaposlenje, moraš pojačati fizičke aktivnosti. :(giggle):
Ili smanjiti unos energenata. Bitno je izbalansirati unos i potrošnju energije. Plus toga treba imati na umu da i godine činidu svoje. :biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Otvaram ovu temu jer nemogu naći nešto slično o našem zdravlju, budući je ono najveće bogatstvo, pa možemo razmjenjivati savjete, kao i stare recepte o nekim bolesitima,
Ja počinjem o srčanom infarktu, budući je u posljednje vrijeme puno poznanika otišlo na taj način,Ujedno zanimljivo nijedna poznanica..nikad čuo da je neku žensku uhvatio srčani....Neće grom u koprive...

Ja ti mogu dati recept kako dobiti križobolju. Kroničnu.

Dok si mlada snaha, onda trebaš okopavati krumpir i moraš jako biti fleten.
Onda poslije moraš nosati teške terete, a dobro je i saginjati se čim više. Ne samo zbog branja krumpira.:(nerd):

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,823
Ja ti mogu dati recept kako dobiti križobolju. Kroničnu.

Dok si mlada snaha, onda trebaš okopavati krumpir i moraš jako biti fleten.
Onda poslije moraš nosati teške terete, a dobro je i saginjati se čim više. Ne samo zbog branja krumpira.:(nerd):

Znaš onu izreku:"Jedno poništava drugo"
To ti je slučaj kod tebe. Ono boldano, poništi neboldano pa prestane križobolja. :(clap)::(clap)::(clap):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
jel vi to polako pokušavate okrenuti temu na sex ili kaj , sumnjam ....moderatori su ovdje prepredeni da vas ne bi skužili

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kolega,
sad kad si se riješil stresova vezanih uz zaposlenje, moraš pojačati fizičke aktivnosti. :(giggle):
Ili smanjiti unos energenata. Bitno je izbalansirati unos i potrošnju energije. Plus toga treba imati na umu da i godine činidu svoje. :biggrin:

Energenti, energenti .... Oni su krivi za sve.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,662
kakvi god infarkt bio - od srca je ....

moram reč da se ne bojim tih stanja , bojim se samo inpotencije , ne radi nje.bože sačuvaj , nego kad ona nastupi krene sve ovo drugo

Nije valjda da si sočio, da ti porasla šaka (desnica),
ako je ,,,, bogami loš znak,,,,,

Najnoviji postovi

Na vrh