ZGseljak
Iskusan lik
- Tu od
- 21 Srp 2018
- Poruka
- 2,911
smjese za zelenu
Rekao bi da je bob vrlo podcijenjen u zelenim gnojidbama. Trebalo bi ga više koristiti prije kultura koje traže puno dušika.View attachment 54314
Moja zelena.pokrovna.lijepo izgleda...daikon je prilicno veliki...a i bob dobro napreduje...korijen ima vec kvrzice...
jel moguće to naručit pa da ti oni pošalju poštom, kak se sporazumijevate s njima i ostalo?smjese za zelenu
nisam 100%siguran al mislim da sam posijao atilla pk i keve...možda almos, al nisam siguran...uglavnom u atilla pk je i daikon unutra...
piše na smjesi da ga ima 2% al po tome kolko je niklo djeluje mi puno više...
@markach super izgleda. ja sam to na početku parcele izvadio samo za probu...siguran sam da je u sredini parcele veći s obzirom da je podrivana parcela pa ima prostora za rast...a ima i vremena do proljeća rasti...
Ovako je to danas izgledalo. Bez gnojovke i bude ipak išla soja, kad vrijeme dozvoli.Moja zimska zelena.
Ječam i pšenica 80kg/ha razbacano rasipačem i potanjurano kukuruzište. U proljeće na to ide gnojovka i gruber pa opet kukuruz.
Rekao bi da je bob vrlo podcijenjen u zelenim gnojidbama. Trebalo bi ga više koristiti prije kultura koje traže puno dušika.