• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zelenko6667

  • Temu pokrenuo zelenko6667
  • Datum prvog posta
Z

zelenko6667

Guest
pozz ekipa!
Ja sam: Filip,16 godina,
prvi razred Poljoprivredne srednje škole u Zagrebu,agrotehničar
Naše obiteljsko gospodarstvo bavi se ratarsko-povrtlarskom proizvdnjom na cca. 300ha od čega je 230ha drzavna zemlja u najmu. Od kultura uzgajamo:pšenica,kukuruz,luk,industrijski krumpir,cikorija, (soja,uljana repica)
Navodnjavamo oko 100-tinjak hektara. Od mehanizacije imamo svašta, mislim da bi bilo predugo da pišem sve, ako ostanem tu onda cemo se i bolje upoznati :)
Evo dosao sam tu onako malo da vidim sto ima, pomognem nekome ako treba i tako..

i jedna porukica za kraj: Proud to be a John Deere Farmer! ;)
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,975
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav zelenko6667, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh