• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,844
Za šišač i ja koristim bateriju od 2 Ah i doslovno sve kaj imam ošišam sa jednim punjenjem.

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
207
Ekipa, ima li netko iskustva sa ovakvim mazalicama? Rade kako treba ili je to bacanja para?
vuci jos kompresor za sobom, ako nije problem ok. Sad kod mene ona rucna mazalica od skf-a i kineskinja jednako sluze preko 10g. Ove baterijske na patrone su super, ali ja nemam posla za njih kao i za ovaj veliki bidon iz linka; inace kaj god sam kupil iz topalata je solidna roba.

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
261
Koje kutne brusilice koristite za rezanje betona, trenutno imam klasiku od makite od 2000w ali osjeti se da joj fali snage za neke stvari pa gledam nesto od 2400w ili mozda cak jace. U obzir dolazi iskljucivo Makita, Bosch i Metabo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,288
Imam Bosch 24-230J, sa povećanim štitnikom i šajbom fi 300. Živa je, ali je se ne smije tiskati.
Kupi najjaču koju najdeš.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,560
U mojem selu ima firma koja vrsi obrad kamena, nadgrobni, stepenista, klupise, šankovi... nesto sam odrađivao puštao u rad i prilagodio kordinatnu glodalicu njihovom poslu i onako vidjeo da rade sa rucnim brusilicama namjenske za kamen, od oka djeluje mnogo manji btoj okretaja a iste velicine, nisam gledao podatke mozda su i nevidljivi. Uglavnom rade bez stiskanja, stim što su sve imale prikljucak za vodu. Odnosno valjda su nsmjenske i kroz osovinu teče voda pod rezni ili brusno tocilo.

Najnoviji postovi

Na vrh