Točno, 24. 36 je na onim drugim tipovima, malo su mi se zmešale brzine...izvadio sam dugacki vijak kljuc 24 i ta tri sa kljucem 19
Voleo bi da je tih par centimetra. Mora se podigne za bar 5-8cm,a da bi se podiglo za toliko mora se skinu tockovi da bi se izvukli srafovi od kabine. Svaka cast konstruktoru,nemam reci.Točno, 24. 36 je na onim drugim tipovima, malo su mi se zmešale brzine...
Kabinu lako digneš tih par centimetara da možeš izvuči cijev.
Zamjeni si odmah i one gumene nosače koji su u cijevi, sad je šansa jer kolko vidim ovi su u banani.
Ja zaboravio na tebe.Jel ova osovina fabricki varena ili prethodni vlasnik vario? Pretpostavljam da je ona u delovima,tj krajevi i sredina,zato bolje da pitam pre daljeg postupka.
Druga slika, uzrok curenja je na semeringu i orinzima osovine pedala i semeringu poluge kočnice.Druga slika,mnogo zamastilo i to godinama tako koliko se vidi,imate li ideju odakle uzrok?
Nije, ako si složiš sam, ali kad se neko drugi zamasti, a ti trebaš platiti.... onda je sve previšeAjde ga ne plaši ni to pak tak prepuno kako vredi dok je sve suho
Pozdrav,možete mi poslat uputsva na mail?Imam "Uputstva za rukovanje za Zetor 4718-4712" u pdf formatu na hrvatskom jeziku.
Stavio bih to na forum, jer vjerujem da bi nekome to dobro došlo (ja bih npr volio imati istu stvar od 5011) a ne znam kako to uploadati.
Dali me netko može savjetovati?