Sve je rađeno, nema ništa gotovo, kardan je od auta, trebalo bi da je zastava. Remenica je skinuta i dorađena... Imam slike kako sam sve radio, pa ću postaviti kad sve istestiram i završim. Ima dosta strugarskog i glodačkog posla...bar ja nisam ništa osim kardana imao pa sam morao da pravim, možda može nešto od zastave da se iskoristi pa da se skrati posao, al ja nisam imao a mrzelo me da idem po otpadima da tražim
Pozdrav majstore zilot!
Inace, novi sam na forumu i prvi forum ikad, jer za ovo sto radim bi mi dobro dosla pomoc i savjeti. Naime, vlasnik sam Z4718 preko 15god i nemamo puno o tome za pricati, znamo svi kakav je to strojcek. Prosle godine komplet restauriran, motor kompletan sa radilicom, sustav hladenja sve novo, kocnice komplet sve novo, hidraulika nova, lamele nove, bosch pumpa reparirana i gume nove. Dakle stari/novi stroj. Puno novaca al sad je to to.
Problem je iduci,moram puz volana mjenjat,uzasno tesko se mota,iz dana u dan sve teze. Pa sam trazio kako da to uradim, neke slike i savjeti,al ne nalazim.bas slicna iskustva. I kabinu cu morat skidat,bit ce muka. Al nekako budem to sve dok je jos zima.
Naletio sam i na ove vase slike i videe ugradenog servo volana i definitivno cu to napravit! Moj tata povremeno sjedne za njega,a posto je to stariji covjek,bilo bi super da se ne muci motanjem volana.
Gdje si uzeo set servo volana i kakav je dosad? Bilo bi super cim vise slika kada bi mogao poslati,posto cu se truditi da copy/paste cijeli proces ako moze