T
topgear
Guest
Molim vaša iskustva, mišljenja....
A i nije baš ni šala, kod mene ima na mjestima gdje mogu proći samo s malim fercom bez kabine, dok ursusu redovno tu padaju svjetla na blatobranima, krov kabine sam već popigo, i tako.. Da ne bude zabune to nije šuma, nego dionica puta od cca 2km, fino je imat kabinu, al recimo ovakva nadstrečnica mi je po ljetu sretnije riješenje (otac stavio zbog sunca jer nesmije zbog problema s zdravljem, glava uvjek u hladu), skočiš van, skočiš unutra, klima , nema propuha, uvjek svjež zrak :mrgreen: , da i nešto bude nedaj bože skočiš s traktora željeza će uvjek bit..ZJ kaže:'Ajde, shvati šalu kao šalu...
:lol: :lol: :lol:bornakutina kaže:po meni najci traktor u klasi 60 konja je rakovica ili 558 to su jako snazni traktori i mislim da pojedu i zetora ....
Bosonoga kaže:Ja sam nekada imao Rakovicu 60 i više je nikad ne bih poželio. Dugačka, neokretna, teška na volanu, mal izbor brzina, troši kao lokomotiva... IMT 558 je malo bolji od nje ali od Zetora 5911 nikako. Na Zetoru: hidraulične kočnice, kabina za 10-ku, mal potrošač, velik izbor brzina, okretan, neosporan kvalitet, jeftini djelovi...
bornakutina kaže:ok to je pak tvoje pravo da kazes da nemam pojam o traktorima ti vj imas ali necu upropastit covjekov topic da se tu sa tobom svadjam uglavnom nisam usporedivao 558 sa zetorom od 45 konja vec 558 sa klasom od 60konja znaci sa traktorima koji imaju tu oko 60 konja eto kao npr taj zetor 5911 mislim da je od njega jaci imt ima brzu getribu pa ga i to puno izvalaci jos kad vidis one gume 16.9-28 na njemu ovaj zetor 5911 izgleda maleno
Bosonoga kaže:Ja sam nekada imao Rakovicu 60 i više je nikad ne bih poželio. Dugačka, neokretna, teška na volanu, mal izbor brzina, troši kao lokomotiva... IMT 558 je malo bolji od nje ali od Zetora 5911 nikako. Na Zetoru: hidraulične kočnice, kabina za 10-ku, mal potrošač, velik izbor brzina, okretan, neosporan kvalitet, jeftini djelovi...
Nemožeš pričat o visini cijene boljeg proizvoda od lošijeg.Ti bi htio Mercedes za cijenu Yuga!bornakutina kaže:sve 5 slazem se ali di su u cijeni?to je vec malo druga prica