Prednja vuča dobiva pogon s onog reduktora brze- spore, u biti s osovine koja ide nazad prema diferencijalu, tako da je jedino logično objašnje da je nešt jednostavno puklo, osovina na kojoj je konusni ( mali) zupčanik ili nešt u samom diferencijalu.
ispustit ulje, , skinuti kardan i onaj reduktor ispod getribe na koji taj kardan( gdje dolazi ručica, sajla ili ventil za uključivanje prednjeg pogona) pogledat kroz tu rupu ak se slučajno može sta vidit ( rupa negdje 20x20 cm), dalje skinuti poklopac hidraulika jer se otud vidi cijeli diferencijal( konusno tanjurasti sklop i ostalo),malo če smetati kabina ali ne bi trebalo strašno ( u krajnjem slučaju i kabinu skinuti, ali mislim da ne bude trebalo) te ako je tu kvar ,a vjerojatno je , skinuti mislim lijevi kotač s reduktorom( uglavnom suprotni kotač od tanjurastog ( velikog ) zupčanika, i promjeniti što je puklo.( ako je potrebno skinuti desni kotač s reduktorom). pazi ako budeš rastavljao diferencijal na neke tanke podloške, mislim njihov raspored , jer hoče poslije dif. zujati.
za to zadnje pitaj člana Muhaničara, mislim da bi znao to jako dobro objasniti.